Vik123
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 6
- Бали
- 278
Vik123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора усім я новачок у вашій групі дякую всім за ваші пости бо читаю і легше стає. Я т ж вляпалась у ці МФО десь 2 роки платила пролонгації беручи гроші у інших МФО цього літа допоміг друг закрити більшу частину здерли по повній але прийшлось взяти знову бо так як зарплати не вистачає бо віддаю другу щомісяця, домовилися що за рік маю повернути заставила золото у ломбард ще й там оплачую бо шкода золото то подарунки чоловіка.Деякі займи лишилися ще з 2018 року мега гроші ваша готівочка манівео і ті що 2 міс тому взяла на євро гроші кф кредітап мікрокеш і другий займає на готівочку хоча вони зараз Мані капітал.по всіх уже проосрочка крім манівео сьогодні дзвонили з кінця сказала що хочу договір щоб скинули і що знаю що забрали у них ліцензію те саме сказала готівочці пару днів тому то сьогодні подзвонив який дядько то перепитував чи я відмовляюсь платити щоб я підтвердила що брала у них гроші і прийшло смс подрузі що я вказала неправильно дані і мене буде притягнуто до кримінальної відповідальності так як у вересні я поміняла паспорт а у договорі старі дані.про неправильні дані сказала і чувакові з євро грошей то тепер не турбують а кредітап і мікрокеш лише періодично раз у тиждень смс відправляють що будуть запитувати інфу про моє майно мега гроші сьогодні дзвонили зразу сказала грошей не маю попросила реструктуризацію попередила що родичам дзвонити не має резону гроші їм ніхто не оплатить.Я вже не можу молюся .ночами кошмари сняться.чоловіка запевнила що все оплатила так соромно що влізла у таку фігню що аж сама не вірю я вже 2 роки не живу а існую від пролонгації до пролонгації