Щоденник Я в повній ямі. Як вибратись?

• Автор теми Автор теми viktoriyakhrysyiuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Після виходу "Сталкер-2" життя комп'ютерної техніки розподілилося на "до" та "після". Тому, якщо ноут не тягне "Сталкер-2", треба його продати й на отримані гроші почати вихід з боргової ями (це варто зробити, навіть якщо він тягне "Сталкер-2"). З цього ноуту почалося падіння, з нього має початись й сходження.
Тому не сміх, а порада. З понеділка ж протермінування передбачається?
По ідеї з неділі, завтр
Я вас так розумію, руки опускаються, наче вирішуєш а кінця краю цьому немає, здається що це просто нереально все вирішити. Мене то відпускає то знову накручую себе і нічого не можу зробити
😭 а у вас яка сума?

Тоді забийте. Обов'язково поговоріть з батьками - це перше, що треба зробити, а далі відпускайте ситуацію. Нічого платити не треба, бо далі будете занурюватись. Вирішуйте проблеми по мірі надходження. Закривайте тіло без процентів, зареєструйтеся в "електронному суді", щоб раптом не пропустити позов і живіть спокійно. Позов, якщо якийсь і буде, то через тривалий час. Але про кредити забудьте - вам їх не даватимуть.
Але це буде пекло…

😭 а у вас яка сума?
Та дохера, я вже перестала рахувати їх, в мене протермінування вже по року майже, віддавала людям погасила трохи мфо, але просвітлення немає, в мене ж й банки, я збираю гроші, дивлюсь які в суд подають, карти ще не заблоковані, але скоро, ще й пошуку роботи зараз, кароче шо сказать, варіантів окрім триматись немає, шкода що таке життя не дуже радує. Обнулитичь би в той час коли брала і мати цей розум, на жаль такої функції не існує

По ідеї з неділі, завтр

😭 а у вас яка сума?

Але це буде пекло…
Ну, вибачайте, ви брали кредити при повному розумі, ніхто вас до цього не примушував. Моральних та матеріальних збитків у будь-якому разі не уникнути. Доведеться щось і виплатити.
По-перше, обов'язково переговоріть з батьками. Вам вирішувати як це краще зробити.
По-друге, якщо батьки вам допоможуть все закрити - добре. Якщо - ні або поки що ні - припиняйте платити. Грошей у вас все одно не вистачить. Чим далі - тим глибше буде затягувати у яму.
По-третє, заведіть новий номер телефону для зв'язку. По старому номеру готуйтеся до шквалу дзвінків. Зважаючи на кількість МФО, які вам доведеться послати за руським кораблем - ваш телефон буде червоним від дзвінків. Користуватись буде неможливо. Поставте програму для блокування спам-дзвінків. Допомагає.
По-четверте, перевипустіть банківську картку. Деякі МФО знімають платежі без вашого відома. Принаймні, раніше таке робили.
По-п'яте, зареєструйтеся на ресурсі "Електронний суд". З часом можуть бути судові позови. Але навряд чи це станеться навіть у середньостроковій перспективі. Просто важливо не пропустити. Якщо буде позов - тут є гарні юристи, вам допоможуть. Нічого страшного і тут нема. Але якщо буде позов - обов'язково захищайтесь!
По-шосте, на все забийте і живіть спокійно. У вас відразу з'являться гроші на новий гарний ноутбук й не тільки)). Відстежуйте пропозиції від МФО (а вони будуть!) щодо погашення ваших кредитів. Обов'язково сплачуйте тільки тіло. Ніяких відсотків не платити! Те, що взяли те й повертайте. Якщо побачите, що умови норм — йдіть на контакт. Як правило, вам підуть назустріч. Їм головне відбити гроші.

Це довгий марафон, треба набратися терпіння, але все буде добре. Це абсолютно точно не є перешкодою вашим життєвим планам. Кредити ви брати не зможете, бо після систематичних пропусків платежів ваш рейтинг впаде до дефолта. Будете вчитися жити на свої гроші. Теж корисне вміння. Успіхів.

Та дохера, я вже перестала рахувати їх, в мене протермінування вже по року майже, віддавала людям погасила трохи мфо, але просвітлення немає, в мене ж й банки, я збираю гроші, дивлюсь які в суд подають, карти ще не заблоковані, але скоро, ще й пошуку роботи зараз, кароче шо сказать, варіантів окрім триматись немає, шкода що таке життя не дуже радує. Обнулитичь би в той час коли брала і мати цей розум, на жаль такої функції не існує
У вас є ноутбук) зараз є багато роботи онлайн, з будь-якої точки світу, аби інтернет був. Ну і бажання працювати від 4 годин.
Сама в такій же ср***ці, але знайшла додаткову роботу онлайн (ще й подруг також туди влаштувала, хоч вони і без боргів) і тепер заробляю на ці кредити…а що ж поробиш - треба було раніше думати 😭

У вас є ноутбук) зараз є багато роботи онлайн, з будь-якої точки світу, аби інтернет був. Ну і бажання працювати від 4 годин.
Сама в такій же ср***ці, але знайшла додаткову роботу онлайн (ще й подруг також туди влаштувала, хоч вони і без боргів) і тепер заробляю на ці кредити…а що ж поробиш - треба було раніше думати 😭
А підкажіть, будь ласка, що за робота? Бо також маю підробіток, але зараз робота зовсім не йде.

Підскажіть, яка саме робота? Шукала додаткову, щось не можу знайти

Я теж в процесі пошуку, є один варіант, але не впевнена в ньому

Назад
Угорі