Я в депресии,что делать,меня продали премиум активу,а что если суд,что мне делать,жить неохота!

• Автор теми Автор теми Світлана SS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K

Світлана SS

Форумчанин
Дописи
694
Реакції
476
Бали
1955
Світлана SS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Право вимоги за Договором від року в розмірі 53918 грн. 72 коп. передано ТОВ «ФК «ПРЕМІУМ АКТИВ» (код ЄДРПОУ: 41797188
Право вимоги за Договором від року в розмірі 53918 грн. 72 коп. передано ТОВ «ФК «ПРЕМІУМ АКТИВ» (код ЄДРПОУ: 41797188
Є гроші

Ничего страшного здесь нет. никакого суда не будет, ну продали коллекторам. переложили из левого кармана в правый. Вот и все

І чому плакати,впадати в депресію?
Сума злякала?
Повірте ,форум більші бачив!!!
Продали Ваш кредит.. Радуйтеся

І чому плакати,впадати в депресію?
Сума злякала?
Повірте ,форум більші бачив!!!
Продали Ваш кредит.. Радуйтеся
Чесно читаю форум,но читаю о етих тварях что в суд подают,и выигрывают,а что потом мне делать?
Ничего страшного здесь нет. никакого суда не будет, ну продали коллекторам. переложили из левого кармана в правый. Вот и все
Так пишут что в суд подают

Чесно читаю форум,но читаю о етих тварях что в суд подают,и выигрывают,а что потом мне делать?

Перестаньте себя накручивать. Решайте проблемы по мере их поступления. Будет суд - будете искать выход (и найдёте!). А сейчас просто живите. На улице весна!)

І що?
Ви боїтеся суду?
Даремно!!!
Ми всі саме його чекаємо..... Ви добре почитайте,чому виграють..і почитайте ,чому програють

А что они могут если чесно?
І що?
Ви боїтеся суду?
Даремно!!!
Ми всі саме його чекаємо..... Ви добре почитайте,чому виграють..і почитайте ,чому програють
Ну да я то в киев непоеду далековато на суд ити,что делать!

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений

Є гроші

В мене 19 займів,в т.ч. і Є Гроші, просрочка з 02.2019, жодна шарага нічого окрім тупих і безсмислових залякувань вам нічого не зробить. Блокуйте їх скрізь і живіть спокійно. Рідним скажіть що шахраї, якщо не можете сказати правду, та і все. І запам'ятайте, НІХТО ВАМ НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЬ! БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!

В мене 19 займів,в т.ч. і Є Гроші, просрочка з 02.2019, жодна шарага нічого окрім тупих і безсмислових залякувань вам нічого не зробить. Блокуйте їх скрізь і живіть спокійно. Рідним скажіть що шахраї, якщо не можете сказати правду, та і все. І запам'ятайте, НІХТО ВАМ НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЬ! БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!
Спасибо успокоили чуток,ато такая сума капец,и пролонгация была,6 тело и 10 пролонгация

Є гроші

Я вже рік як забила на них великий і товстий! І нарешті змогла подорожувати, привести себе до ладу і бачити гроші які заробляю, бо віддавала цим прожорам ой як не мало.

Назад
Угорі