AlB
Форумчанин
- Дописи
- 164
- Реакції
- 164
- Бали
- 1825
AlB не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую Вам!!! Але ж вони все одно її номер дістануть, я взагалі поки що не можу зрозуміти чому до сих пір немає дзвінків. Я чув що вони можуть заблокувати мій особистий рахунок. Ніхто з рідні не знає про це. Якщо я буду чекати, їм в іх пусті голови нічого не влетить?
Да я бы сказал что она и лайт версию особо не выдержит, батя то понятное дело втащил аплеуху, но мать я за нее беспокоюсь. Номер сменить тоже должна быть инециатива, хотя может у нее тоже есть блокировка саамов.
Я где-то читал что кредит Маркет помогает с такими ситуациями, кто сталкивался. Я просто хочу избавится от вас их выплатить за пол годика и все со спокойной душой расти ребенка, радовать жену мне больше ничего не нужно.
Сижу с телефона, потому иногда тпишу чушь, Т9 не излечим)
Мы в самом начале движухи с мфо тоже хотели в кредит маркет взять перекредитацию, но не одобрили, бред всё это только для рекламыДякую Вам!!! Але ж вони все одно її номер дістануть, я взагалі поки що не можу зрозуміти чому до сих пір немає дзвінків. Я чув що вони можуть заблокувати мій особистий рахунок. Ніхто з рідні не знає про це. Якщо я буду чекати, їм в іх пусті голови нічого не влетить?
Да я бы сказал что она и лайт версию особо не выдержит, батя то понятное дело втащил аплеуху, но мать я за нее беспокоюсь. Номер сменить тоже должна быть инециатива, хотя может у нее тоже есть блокировка саамов.
Я где-то читал что кредит Маркет помогает с такими ситуациями, кто сталкивался. Я просто хочу избавится от вас их выплатить за пол годика и все со спокойной душой расти ребенка, радовать жену мне больше ничего не нужно.
Сижу с телефона, потому иногда тпишу чушь, Т9 не излечим)