я цим МФО віддала за пів тора року 20тис.євро.

• Автор теми Автор теми Sara777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sara777

Only read
Дописи
58
Реакції
14
Бали
8
Sara777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
за ці всі місяці (скажімо) почті 2 роки,я з такими відсотками віддала 600тис. грн.,і на даний час знову кредити у них.,і просрочкі.мене батьки постійно виручали,знову,знову і знову.
на тепер я даже немаю їм більше чим розрахуватися,мої рідні сказали що відкажуться від мене...
звичайно ж машину продала,віддала МФО кредити.
того року у мене було аж 25 МФО просрочек на сумму 135.тис.грн.і що заплатила.Угрожала сильно Готівочка тим часом....
на даний час знову з ними в проблемах,то вони мені пишуть" Вам добре було віддавати такі сумми і проценти",так я їй відписую було як віддавала, а ваші проценти шо з неба падають,так і не відповіли...
З цього і вивод що вони в 10 раз ше більше мають,те що ми беремо у них!!!
ще пишуть до суду подадуть.
Подивився би суд,чи хто там вищі,шо реально люди переплатили бешені гроші шо можна би було жити і на курортах на такі сумми,а не сидіти і з кожним днем переживати що сьогодні знов від них очікувати....

за ці всі місяці (скажімо) почті 2 роки,я з такими відсотками віддала 600тис. грн.,і на даний час знову кредити у них.,і просрочкі.мене батьки постійно виручали,знову,знову і знову.
на тепер я даже немаю їм більше чим розрахуватися,мої рідні сказали що відкажуться від мене...
того року у мене було аж 25 МФО просрочек на сумму 135.тис.грн.і що заплатила.Угрожала сильно Готівочка тим часом....
на даний час знову з ними в проблемах,то вони мені пишуть" Вам добре було віддавати такі сумми і проценти",так я їй відписую було як віддавала, а ваші проценти шо з неба падають,так і не відповіли...
Подивився би суд,чи хто там вищі,шо реально люди переплатили бешені гроші шо можна би було жити і на курортах на такі сумми,а не сидіти і з кожним днем переживати що сьогодні знов від них очікувати....
Моя сім'я з серпня 2018---квітень 2019р віддала більше((((((((((

написала бо побачила що на форумі люди розуміють одне одного і підтримують...
але в моєму випадку самій не віриться,що стільки грошей віддала і знову набрала бо виходу не було...
не така велика сумма без% а з ними дофіга...

Тримайтесь. Я теж віддала цим Чм*шникам більше 12000доларів. Хоча мабуть більше 15000. І це за півтора року. І ще залишилась винна, бо не закрила кредити. І коли гроші закінчились, вирішила, що все - досить. І нічого, живу, радію життю і витрачаю гроші на себе і родину, а не годую товстопузів. Чого і вам бажаю) все буде добре, якщо ви зміните сімкарту і просто почнете жити для себе)

написала бо побачила що на форумі люди розуміють одне одного і підтримують...
але в моєму випадку самій не віриться,що стільки грошей віддала і знову набрала бо виходу не було...
не така велика сумма без% а з ними дофіга...
думаю они вас любят!

Моя сім'я з серпня 2018---квітень 2019р віддала більше((((((((((
[/QUOTE як би не було но такі сумми нереально віддавати,якщо немає,або би не було підтримки батьків...дякуючи їм
Post automatically merged:

Тримайтесь. Я теж віддала цим Чм*шникам більше 12000доларів. Хоча мабуть більше 15000. І це за півтора року. І ще залишилась винна, бо не закрила кредити. І коли гроші закінчились, вирішила, що все - досить. І нічого, живу, радію життю і витрачаю гроші на себе і родину, а не годую товстопузів. Чого і вам бажаю) все буде добре, якщо ви зміните сімкарту і просто почнете жити для себе)
тримаюся уже моїм нічого взагалі не розказала,знає тільки чоловік(звичайно не радіє цьому) а шо йому віддавати,то мені.,мої проблеми.
боюся за виїзд за кордон,а також що подадуть до суду,тоді рідні узнають і мені не солодко буде більше...

тримаюся уже моїм нічого взагалі не розказала,знає тільки чоловік(звичайно не радіє цьому) а шо йому віддавати,то мені.,мої проблеми.
боюся за виїзд за кордон,а також що подадуть до суду,тоді рідні узнають і мені не солодко буде більше...
Я тільки дякую мамі що не відвернулася..... А не за те що, помагала оплачувати..... Мені було соромно дивитися їй в очі... Але вона мене пригода,і не відштовхнув по сей день

Хотіла раніше за це написати але боялася що якось тут вичисляють кредитори нас і все...але в тім хоть так і так вони десь є і читають це все і бачать і регочуть з таких як я...

Sara777, меня терзают смутные сомнения...
які саме??? вам що не віриться в таке?

Я тільки дякую мамі що не відвернулася..... А не за те що, помагала оплачувати..... Мені було соромно дивитися їй в очі... Але вона мене пригода,і не відштовхнув по сей день
однозначно я їй також дякую мамі,але далі в боргах.почитала цей форум трохи заспокоїлась.,але зранку те саме в думках шо знову позвонять або напишуть смс якусь страшну.я сама по собі дуже мнітельна і беру все до голови: а як,а шо буде далі,та це просто капец кароче.

однозначно я їй також дякую мамі,але далі в боргах.почитала цей форум трохи заспокоїлась.,але зранку те саме в думках шо знову позвонять або напишуть смс якусь страшну.я сама по собі дуже мнітельна і беру все до голови: а як,а шо буде далі,та це просто капец кароче.
Ваш світ зміниться вмить коли щось трапиться і Вам буде все одно на всіх....

Боже, какой ужас :eek: :dash1::help:
та не то слово.написала таяк воно було і є,просто тяжко повірити реально що можна так попасти на гроші,і знову влізти знаючи уже свою помилку.

Ваш світ зміниться вмить коли щось трапиться і Вам буде все одно на всіх....
та надіюся на шось хороше зміниться,поганого уже хватило за цей період.
а вам дякую,за моральну підтримку?

Не дописала то що коли повіддавала в тому році кредити усі,то хтось зірвав мій акаунт гугл і набрав на мене кредити де тільки можна було.то я бігом додому з за кордону писати заяву в поліцію,таяк там дозвонитися не могла.знайомий що робить в поліції сказав тільки приїзжати і писати заяву.і шо ви думаєте?,написала 2 раза їм.пришло шо міри не принімають по поводу цієї заяви.так я їм сказала,шо набрав хтось а я маю віддавати за аферистів які наживаються.потім пішла до адвоката він сказав замінити номер телефона,і якщо то я дійсно не брала то нічого не буде.
уже рік пройшов як вродеби 5 кредитів набрали на мене,то лиш один credit up дав за себе знати,бо пришло пісьмо тіпа акція від них розділяють кредит на три рівні частини,шоб оплачувати кожен місяць по такій то суммі,кароче дурдом і то з великої букви.
в прокуратурі взагалі сказали домовлятися з ними тоже не взялися за це діло.,шо набрали на мої дані кредити.
А В ТІМ НАЙ БЕРУТЬ СКІЛЬКИ ХОЧУТЬ,ПАСПОРТ ПОМІНЯЛА,НОМЕР ТАКОЖ.НЕХАЙ ДОКАЗУЮТЬ ШО ТО ІМЕННО Я БРАЛА,Я МАЮ ВВІДУ ЗА ТИХ АФЕРИСТІВ.
а мої що я зараз набрала то проблема,бо на новий паспорт

Скільки ж нас тут з подібними історіями..А у мене особисто найгірше те, що через мене в кредитне ярмо влізла і мама..Але не в довбані шарашки, а в нормальний банк. Ненавиджу себе за це. Треба було одразу забити на мфо і не просити в неї допомоги, бо як результат- стало ще гірше...
От чесно, приходить вечір, дзвінки припиняються, читаєш форум-і ніби легше стає, ніби та удавка на шиї попускається, але лягаєш спати і згадуєш, що зранку все почнеться з початку...Прокидатись не хочеться

Скільки ж нас тут з подібними історіями..А у мене особисто найгірше те, що через мене в кредитне ярмо влізла і мама..Але не в довбані шарашки, а в нормальний банк. Ненавиджу себе за це. Треба було одразу забити на мфо і не просити в неї допомоги, бо як результат- стало ще гірше...
От чесно, приходить вечір, дзвінки припиняються, читаєш форум-і ніби легше стає, ніби та удавка на шиї попускається, але лягаєш спати і згадуєш, що зранку все почнеться з початку...Прокидатись не хочеться
Ви не одна тут з такою проблемою,через мене дружина в такій ситуації - тримайтеся все буде ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі