Я тоже новий привіт всім

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 2K
Мені здається ,що вони дізнаються всю інформацію про тебе,а потім ,якщо в когось по місці прописки ще десь були якісь зв'язки з банками,то тим і дзвонять
Ну, в принципі, так! Я для себе зробила висновок, що всю інфу про боржника заливає приватбанк.

Дайте совет,как быть?как жить дальше?при каждом звонке от родственников здрагиваюсь.Письма шлют
Отморозится,сказать мошенники взломали аккаунт,т.е ,,ложь во благо,,,а что мало ситуаций когда на чужие паспорта берут? В ютубе полно ..

про приват я это тоже часто слышу. И на форумах и на Ютубе в разных видео и комментах.
Тому в мене одне це пояснення,що це Приват,тому що дзвонили до таких людей з якими я взагалі не спілкуюся і нічого спільного не маю, тільки місце прописки спільне
Отморозится,сказать мошенники взломали аккаунт,т.е ,,ложь во благо,,,а что мало ситуаций когда на чужие паспорта берут? В ютубе полно ..
Так и говорю,но мало кто хочет в ету ,,правду"верить

про приват я это тоже часто слышу. И на форумах и на Ютубе в разных видео и комментах.
В мене висновок напрошується сам собою. Десять років назад, я була прописана в селі, де народилася і де проживають мої батьки. Переїхала і прописалася по місцю проживання. Дані свої в приватні я залишала коли робила карту для виплат, там вказувала адресу прописки, тобто село, де народилася. Після цього закрила рахунок в приваті і більше ніякого діла з банками і іншими організаціями не мала. Зараз, маючи борги в мфо, я мало отримую дзвінків від них, а отримують дзвінки мої батьки, сусіди і взагалі односельчани, з села, де я була прописана 10 років назад. То хто як не приват злив інформацію про мене?

В мене висновок напрошується сам собою. Десять років назад, я була прописана в селі, де народилася і де проживають мої батьки. Переїхала і прописалася по місцю проживання. Дані свої в приватні я залишала коли робила карту для виплат, там вказувала адресу прописки, тобто село, де народилася. Після цього закрила рахунок в приваті і більше ніякого діла з банками і іншими організаціями не мала. Зараз, маючи борги в мфо, я мало отримую дзвінків від них, а отримують дзвінки мої батьки, сусіди і взагалі односельчани, з села, де я була прописана 10 років назад. То хто як не приват злив інформацію про мене?
жаль нет прямых доказательств ни у кого по этому поводу, чтоб прищучить приват и отобрать у калов доступ к их инфе , было бы очень кстати , особенно ввиду нового закона о передаче инфы 3м лицам

Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
Амінь.

жаль нет прямых доказательств ни у кого по этому поводу, чтоб прищучить приват и отобрать у калов доступ к их инфе , было бы очень кстати , особенно ввиду нового закона о передаче инфы 3м лицам
может на них заявления писать в этот нацком? так мол и так,оставляла такую инфу только им, передана 3м лицам . Одно заявление может и проигнорят без доказательств,а если из будут сотни? может и вышло бы что-то.. на или ч размечталась??

Оце точно? але ж вони так заробляють гроші, що калли, що приват... Нажаль, тут ми безсилі... Нам залишається морози ся і жити по принципу " ВСІМ, КОМУ Я ВИНЕН, ПРОЩАЮ!!" ?☺️????

Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
железная логика :facepalm:

С такими родственниками полезнее назваться сиротой.)))
Согласна))
Хотела выехать за границу,оплатить ето все и что б меньше доставали родственники,но пока не получается ((

Назад
Угорі