Я тоже новий привіт всім

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 2K
Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
То в вас щe пів біди,в мeнe щe крeдити і купа мфо.Я тeж надіюсь що ці кляті МФО закриють

В мене місце проживання і прописка різні?це допоможе?якщо тільки по місцю проживання??
Ну в мене прописка і фактичне місце співпадають так що вам мабуть і там і там треба.

Спитайте я думаю можна там же на ваше прізвище
Дякую

Маri, так дізнався про МФО зрозумів що так гроші простіше брати і так заразився
Простіше й розрулюйте...Прочитайте сайт,поспілкуйтесь з юристами,тут Вам не буде простіше,тому що більше з нас тут точніше не брали тому що було простіше!!!Якщо Ви студент,Вам буде на користь почитати!!!Ссорі ,якщо образила Вас!!!

Скажіть,будь ласка ,а на пошті по місцю прописки чи по місцю проживання?тому що по прописці ніяк...,село маленьке,ще більше розголосу буде
Звернулася в Урядовий відділ,там сказали сплачуйте кредит,тоді ваші проблеми вирішуються....
От так прямо відповіли????

Іринка, та то походу так і буде або можливо вони стануть банкротами і прогорять через таких людей як тут

Уже сто раз так говорила, столько звонков и смс,что уже не верят что ето мошенники?
Вімкніть рідним ,,Ютуб,,,,про Каллів!!!Я теж два дні переписувалася з ,,аля,,,Капуста,,,,зкритий номер,дуже грозні смс,коли подзвонила з іншого номеру,там дитина дитиною,ці конторки як педофіли!!!

Вкладення

• motivator_23.webp
    motivator_23.webp
    19.9 Кб · Перегляди: 18
Це
Моя історія проста все було добре поки я не дізнався про МФО ну і пішло поїхало1,2,3займ тепер борг 22 штуки і це просто(вафлі) але думаю що я вирулю з цьої ями і надіюсь що після2019заборонять діяльність МФО ілюди почнуть жити спокійно
Це якісь копійки в тебе.що ти тут робиш?

От так прямо відповіли????
Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено

А скажіть,ще будь ласка,а якщо видалити всі номери с тел книги,вони все одно знайдуть контакти?

Дякую,сьогодні цім с..кам вдалося мeнe вивeсти.Отак би взяла гранатомeт всіх іх знeсла б ..
Якщо у тебе ж
Да,говорила жінка,і каже якщо ви брали кредит,то ви повинні його виплатити,я їй кажу ,що пролонгувала,а зараз просто не має можливості,тому почали всім родичам дзвонити, погрожувати,як з цим бути,а вона каже заплатіть,тоді проблему буде вирішено
Платіть...проблеми не буде!!!

Назад
Угорі