Просто О.
Форумчанин
- Дописи
- 224
- Реакції
- 143
- Бали
- 193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я новенька. Натрапила на цей сайт в ґуглі. Отже починаю. Жили собі з чоловіком і дитиною. Тут мені захотілось навчитись їздити на машині. І тут Оленка сіла і поїхала до першого столба. Розвалила нову машину. І тут пішло перше мфо. Потім друге. Потім третє шоб оплатити попередні . Почався карантин ми місяць з чоловіком дома і відповідно набираєм ше пару шт. І так набігло до 11 шт. Могло б і більше але Слава Богу не дають. Там де позика була 2-3 тис і треба було або закрити або продовжити то я здавала золото в ломбіч гасила кредит і брала знов той самий але вже на більшу суму шоб забрати золото і собі лишити пару грн. І вот тепер ніяк то не розгребу.Тільки підзбираєш трохи дєнжат то зразу садік . Знов назбираєш, підготовка до школи. Навіть утримувати кота тоже витрати . Через ті борги нічого собі спланувати не можеш. Кожних 2 чи 3 дні спливає якесь мфо.Зараз безсонні ночі.Поки буду закривати ті які не мають прострочок. Бо я раніше коли мала гроші то замість того шоб гасити кредити які не мають прострочки я робила впусту пролонгації. Тепер я роблю по іншому погашу спочатку ті які висять без прострочок а там і проблемні кредити може якось порішаються. Може хтось запропонує за тіло закрити.( 4 прострочки , хтось точно запропонує). Сама найбільша головна біль це дзвінки родичам. Я як тільки чую як до мами дзвонить телефон то в мене зразу інсультне состояниє. Завтра закрию містер кєш. І то хлєб. Буде мінус1.