Щоденник Я порахувала

• Автор теми Автор теми Katushahello
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 64
  • Теґи Теґи
    мфо

Katushahello

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
12
Бали
8
Katushahello не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як почати закривати борги, коли шараги душать со всіх сторін? Тред каяття і суєти 🤦‍♀️ Добрий вечір, як то кажуть. У мене питання на мільйон: з чого начать повне закритіє мікрозаймів? Зараз у мене схема така: плачу мєлочі, шоб просто вижити і не слухать крики в трубку. Але сьогодні контори рішили влаштувать мені «веселе» життя: Crypsee і Bitcapital перейшли в Тєлєграм. Шлють такі стрьомні увєдомлєнія, шо аж підкидує.Швидкогроші написали, шо єслі не скину бабки сьогодні, вони розривають договor і там начнеться якась куча страшних наслідків.Хто проходив цей ад, дайте конкретний і внятний план. Стоїть реагувать на їхні тєлєграмні пугалки чи забить? І шо це за фішка з розривом договору — це реально законно чи чисто психологічна а така?

Вкладення

• Screenshot_2026-06-04-21-12-03-488_com.instagram.barcelona.webp
    Screenshot_2026-06-04-21-12-03-488_com.instagram.barcelona.webp
    119.7 Кб · Перегляди: 25
Як почати закривати борги, коли шараги душать со всіх сторін? Тред каяття і суєти 🤦‍♀️ Добрий вечір, як то кажуть. У мене питання на мільйон: з чого начать повне закритіє мікрозаймів? Зараз у мене схема така: плачу мєлочі, шоб просто вижити і не слухать крики в трубку. Але сьогодні контори рішили влаштувать мені «веселе» життя: Crypsee і Bitcapital перейшли в Тєлєграм. Шлють такі стрьомні увєдомлєнія, шо аж підкидує.Швидкогроші написали, шо єслі не скину бабки сьогодні, вони розривають договor і там начнеться якась куча страшних наслідків.Хто проходив цей ад, дайте конкретний і внятний план. Стоїть реагувать на їхні тєлєграмні пугалки чи забить? І шо це за фішка з розривом договору — це реально законно чи чисто психологічна а така?
Самое первое и важное что стоит сделать , как бы странно это не звучало , но надо прекратить платить вообще всё .
Второе перестать брать новые долги , кредиты .
Третье предупредить близкое окружение , лучше признаться и рассказать как есть , не просить помощи в закрытии , а подойти с понимаем к звонилкам .
Четвертое поменять номер ( зачастую люди этого не делают , и продолжают страдать и делать из себя бедных и несчастных , плакать и писать всем на свете что тебе угрожает как-то прыщь )
пятое ОТКЛАДЫВАТЬ СВОБОДНЫЕ деньги , собрали тело какого то займа предложили , закрыли . ( одни не заходят , другие захотят )
Шестое , не платить пролохгации и подключать реструктуризацию!!!!

Назад
Угорі