Я одна такая сегодня?

• Автор теми Автор теми Россолина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K
Друзей позвать на забудьте
Разве что соседку которой Глобал звонит третью неделю) уже хоть не наезжает. В мошенников поверила как начала по гетконтакту номера пробивать. И ее муж ей сказал, чтоб не нервничала, мож мошенники

Конец месяца, на премию нашкребают:lol:
Це точно. Я уже давно помітила таку тенденцію. Активізуються по дзвінках під кінець місяця. Знають же гади що люди як раз зарплати отримують і самі хочуть собі до зарплати ще щось напросити.

10 дней полочки майкоедтта /тело 5800 и пошли процы...звонит фактор или как его там,вчера-типа плотить нужно,но можете частично 2500 кинуть до 4 числа вам зачтется,ок договорились.платить буду,не хочу,моих родных чтобы мурыжилт,больные очень,ни к чему нервы им трепать...захожу в кабинет,вижу реструктарищацию-условия подходят.звонит опять дама и напомните о сроке оплаты,говорю я хочу реструктартзироапть долг,она мне,сумма о кот договаривались вам зачтется в уменьшении долга и тп ,я вам на уступки пошла и тд,дала личный номер//после оплаты скинуть скрин,они че там так на премию работаю эти коллекторы!!.не вьехала
Сорри за ошибки -набор с телефона (()

уменя сегодня май кредит с ума сошел!каждые 5минут звонят.

Точно, мабуть новеньких набрали. Сьогодні мені Тьома якийсь телефонував, пропонував також платіж на 10 раз розбити. Тіпа, шо би я у друзів та знайомих заняв. Я йому відповів, що через такі шараги в мене друзів та знайомих не зосталось (тролив по маленьку), але кажу, ми щойно познайомились, то закінь за мене перший платіж, а я з получки віддам, та й на пиво накіну. Відповідь: В мене нема таких грошей, і Вашу справу буде передано до юридичного відділу.)))

У мене уже тижня два по 20 дзвінків в день з лайфу.... Труколер каже що майкредіт, але ніколи їх не мала... Тож напевне таки хтось інший....

Сегодня с утра звонят через каждые 5 минут!Номера все лайф.Странно ,но майкредит первый раз вижу, что бы так сходили с ума!
Да последние дни замучали. Так я симку в кнопочный тел вставила и на безвучно поставила))) , иногда читаю смс.

Маю також на май кредит кредит, не платила. Зайшла в особистий Каб по ум карантин сума маленька бо % не рахують і внизу вибило реструктизацію оплата частинами взяла кожних 10 днів платити 195 грн на 10 платежів
Доброго вечора всім.Платіть вчасно,навіть день наперед,навіть якщо не приходь смс,бо потім ту суму яку заплатили,пропадає,навіть за один прострочений день сума лишається та,яка була при заключенні рестуктиризації,навіть додається пеня і нараховані відсотки за прострочення.

Це точно. Я уже давно помітила таку тенденцію. Активізуються по дзвінках під кінець місяця. Знають же гади що люди як раз зарплати отримують і самі хочуть собі до зарплати ще щось напросити.
не напросити, а насосати.

В мене майкредіт, самі тихі і реконструкція була при прострочці 5днів, але можливо карантин допоміг. Відкладаю гроші зразу як з'являються. Один раз робила проплату на пару днів раніше, але дзвонила на гарячу лінію і перепитувала + запис розмови, щоб платіж невпав на останній, а цей пішов прострочку. Провідна в кабінеті все ок. А інші в мене це повна ср*ка.

Назад
Угорі