lopata
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
lopata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Настала і моя черга приєднатися до форуму. Це моє перше повідомлення, взагалі. Моніторила цілий день, даже не знала, як хвороба називалась, але я розумію, що захворіла з перших днів. Я дуже активна людина, спорт, робота, друзі, діти. З початку вторгнення з'явилось багато часу, спустошена в середині, біль, відчай. Ви розумієте про що я. І, випадково потрапляю на сайт зі слотами. Перше, що мене зачипило, умови гри. Тобто, пограй і частина піде на донати, хоча я і без цього не в стороні. Думаю, цікаво, граєшь і допомогаєшь. Щоб я багато вигравала, ні, але сам процес і думка, що ти робиш добре діло, приводить мене до відчаю і залежності. Вже в цьому році декілька мікро кредитів було, погасила. На сьогодні знов взяла. З роботою стало туго, грошей мало. Чоловік пару разів побачив, на моєї карті , що я граю, був розлючний, а я, як актриса через регот з'їхала на іншу тему. Мов, да це просто. Якби він поговорив зі мною, допоміг якось? Потім починаю себе ненавидіти, краще б дітям щось купила, вівця. І, сьогодні почала писати на листі думки з цього приводу. І, знаєте, що сама рука написала? Що я граю ради того, щоб в мене був стимул рухатись по життю, шукати і заробляти кошти, а ні затухати в офісі без роботи і прибутку. Це якесь знущання над собою. Я багато чього бачила у житті, я не глупа людина. Але, що зі мною не так? Нікому нічого не розказую, все в собі. Мені соромно за себе, боляче. Пробую розібратись в своїй голові, тому прийшла на форум. Не знаю, що шукаю, але знаю, що я не одна така і що знайду відповіді, що справлюсь. Пишіть, якщо є думки з цього приводу. Для мене це важливо зараз. Бажаю Вам добра!