Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваші позики продали колекторським компаніямЯк так я уже должік і мене відправили в реєстер должніків а смс іде вам одобрен кредит
Причом з тих компаній яким я должна
Это простая розсылка, мне таких по десятку в день приходит.Як так я уже должік і мене відправили в реєстер должніків а смс іде вам одобрен кредит
Как уже написали выше - это простая рассылка. Вы есть у них в базе, и они по ней долбят всех без разбора. Если Вы позвоните и захотите оформить, то будете неприятно (или приятно) удивлены. Вам вряд ли дадут кредитЯк так я уже должік і мене відправили в реєстер должніків а смс іде вам одобрен кредит
То шо, у коллекторов денег можно занять?.))Ваші позики продали колекторським компаніям
Кто вас отправил в реестр должников?Як так я уже должік і мене відправили в реєстер должніків а смс іде вам одобрен кредит
Ну буває що при продажі колекторам інфа про кредит в особистому кабінеті пропадає,і можна другий братиТо шо, у коллекторов денег можно занять?.))
Так погнали, с коллекторов деньги выбивать.)))Ну буває що при продажі колекторам інфа про кредит в особистому кабінеті пропадає,і можна другий брати
от горе!V14, сьогодні прийшла смс вроді от сс що мене отправляю в реєстер злосних боржників
Ок, встречаемся на указанном адресе.)V14, сьогодні прийшла смс вроді от сс що мене отправляю в реєстер злосних боржників