Щоденник я більше не можу про це мовчати.

• Автор теми Автор теми анонім49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
сьогодні стресую найбільше — в прострочку йде кріпсі. терор всіх контактів у них починається з першого ж дня чи пізніше? маю можливість закрити, але тільки з завтрашнього дня, після чого хочу блокнути там кабінет до бісової матері.

як контактний номер я там вказував тільки свій другий.

сьогодні стресую найбільше — в прострочку йде кріпсі. терор всіх контактів у них починається з першого ж дня чи пізніше? маю можливість закрити, але тільки з завтрашнього дня, після чого хочу блокнути там кабінет до бісової матері.
Ну з першого мабуть ні. Закриєте через день, але сума буде так норм. більшою

як контактний номер я там вказував тільки свій другий
Абсолютно не має значення

Ну з першого мабуть ні. Закриєте через день, але сума буде так норм. більшою

Абсолютно не має значення
та аби закрити і здихатися цих вибл... виродків. щоб ще не почали з самого ранку обдзвін всіх родичів і неродичів.(

кріпсі дзвонять з самого ранку (хоча мали з 9). менеджер в хамовитій манері вимагає віддати позику протягом двох годин, інакше буде звертатися до оточення. залишається тільки сподіватися що я встигну погасити вчасно, і так нервував цілу ніч

cly дзвонили по контактному номеру тільки поки що. дзвонили ще авіра і фінх, вийшов на зв'язок. кріпсі щось заспокоїлися на кілька годин, тепер просять сплатити до 16. певно тому горе-менеджеру написали з поліції))

оточення повідомив. батькові сказав що на мене повісили кредит, на роботі те ж саме, дав контактний номер телефону інший. сподіваюсь хоч з роботи не звільнять. єдине що не знаю, так це як сказати старшим — бабусі і дідусеві. бабусі я можу відключити прийом дзвінків з невідомих номерів, а от дідусь поки далеко від мене і вже в поважному віці

стосовно бітів, кріпсі, єгроші, топ1 та інших відбитих. чи сильно впливає те що я не надавав доступ до контактів в додатках? чи вони і так телефонну книгу знайдуть?

стосовно бітів, кріпсі, єгроші, топ1 та інших відбитих. чи сильно впливає те що я не надавав доступ до контактів в додатках? чи вони і так телефонну книгу знайдуть?
Та і так знайдуть , зараз це не проблема . Мені Єгроші позвонили дочці маминої подруги , яку я бачив і спілкувався 10 років назад . Топ 1 до речі не звонять нікому взагалі .

Та і так знайдуть , зараз це не проблема . Мені Єгроші позвонили дочці маминої подруги , яку я бачив і спілкувався 10 років назад . Топ 1 до речі не звонять нікому взагалі .
ну... мені головне щоб мене з роботи не звільнили. хз щоправда про пopнoколлажи. якщо в соцмережах немає моїх фото (та й взагалі соцмереж) то можуть щось нарити?

а знаєте що я вирішив в новому році? а я просто взяв і повідомив оточення, сказав що на мене шахраї взяли кредит, викрали мої паспортні дані і можуть надзвонювати. і знаєте, мені стало легше! справді, дякую учасникам форуму за підтримку, я більше нічого не боюсь. ось так мене змінила, здавалось би, безвихідь

тут я буду ділитися процесом закриття всіх своїх боргів. потроху і по мірі можливості.

а знаєте що я вирішив в новому році? а я просто взяв і повідомив оточення, сказав що на мене шахраї взяли кредит, викрали мої паспортні дані і можуть надзвонювати. і знаєте, мені стало легше! справді, дякую учасникам форуму за підтримку, я більше нічого не боюсь. ось так мене змінила, здавалось би, безвихідь

тут я буду ділитися процесом закриття всіх своїх боргів. потроху і по мірі можливості.
Якщо коротко, то ти всим написдюнькав і тобі стало прекрасно:) дивно, мені чомусь від брехні противно...

Якщо коротко, то ти всим написдюнькав і тобі стало прекрасно:) дивно, мені чомусь від брехні противно...
ну це твоє особисте сприйняття) а всі інші знають рівно те, що їм потрібно знати. в близькому оточенні і так всі в курсі ситуації, зрозуміли і прийняли. та й у випадку з криптопозиками це не така вже й брехня так то

ну це твоє особисте сприйняття) а всі інші знають рівно те, що їм потрібно знати. в близькому оточенні і так всі в курсі ситуації, зрозуміли і прийняли. та й у випадку з криптопозиками це не така вже й брехня так то
то набрехали чи не набрехали, мама з татом правду знають чи історію з втраченим паспортом?

то набрехали чи не набрехали, мама з татом правду знають чи історію з втраченим паспортом?
правду. в цілому вони це прийняли, знову ж таки) про маму говорилося вище, тепер вона також має і доступ до моєї КІ, що до речі стало непоганим таки для мене стимулом.

всім іншим сказав що шахраї. навіщо мені кожному розписувати що я потрапив в боргову яму?

Останнє редагування:
як бачите я не дуже то й набрехав, як деякі вважали) цікавий сюрприз однак

ніяких позик там не брав

Вкладення

• IMG_20260107_001230.webp
    IMG_20260107_001230.webp
    66.2 Кб · Перегляди: 15
топ1 закрив за тіло) тепер вони ідуть лісом. хоча чесно кажучи з останніх сил тримаюсь щоб не взяти ще. досі важко це побороти...

щойно пішов в прострочку біткепітал. цим довбням нічого віддавати не буду, сенсу не бачу, щоб не повісили ще одну позику.

Назад
Угорі