Щоденник я більше не можу про це мовчати.

• Автор теми Автор теми анонім49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 5K
зателефонував тіп з номера +380937716860, каже що прийде на днях за моєю адресою і поговорить стосовно боргу 8000. при цьому не назвав компанію, від якої він прийде. може хтось щось знає про нього? хто це взагалі я хз
Не заморачивайтесь. И не обращайте внимание. Да и меньше общайтесь с душевнобольными

Ні хто нікуди не прийде))
може одразу зателефонувати в поліцію? бо звучить як мент, нібито я підозрююсь в кредитному шахрайстві.

більше на телефон не відповідає, вайбера по цьому телефону не має.

може одразу зателефонувати в поліцію? бо звучить як мент, нібито я підозрююсь в кредитному шахрайстві.

більше на телефон не відповідає, вайбера по цьому телефону не має.
Не нужно.
Это 🐒 из калоконторы

Не обязательно, чтобы именно коллекторы.
сегодня старфин просили оплатить до 12, я вежливо послал, сказал что смогу только с 16, боюсь чтоб не начали прозвоны по родственникам. в договоре указан только я.

с позавчера просрочка в треба и старфин.

сегодня старфин просили оплатить до 12, я вежливо послал, сказал что смогу только с 16, боюсь чтоб не начали прозвоны по родственникам. в договоре указан только я.

не спілкуйтесь з ними взагалі

будуть щось толкове пропонувати тоді можна говорити, а так це пуста трата нервів і часу

не спілкуйтесь з ними взагалі

будуть щось толкове пропонувати тоді можна говорити, а так це пуста трата нервів і часу
а через скільки починають? мені головне щоб родичів не чіпали

а через скільки починають? мені головне щоб родичів не чіпали
всі по різному, а від дзвінків родичам ніхто не застрахований, якщо старфіни то вони зазвичай не дзвонять оточенню, тільки лякають, тіло можуть вже за 2 тижні клянчити

треба прозвонить 2-3 осіб і тих що не в договорі

треба прозвонить 2-3 осіб і тих що не в договорі
прийшов аванс, погасив старфін і частково треба. дай боже може сьогодні ще продам кілька товарів, то закрию ще кілька мікропозик.

прийшов аванс, погасив старфін і частково треба. дай боже може сьогодні ще продам кілька товарів, то закрию ще кілька мікропозик.
з хотілками закрили?

почитайте трохи форум і ви зрозумієте, що ці часткові оплати це гроші на вітер, краще збирати кошти на тіло і закривати

з хотілками закрили?
в плані?

до речі у мене сьогодні починається прострочка в firstcredit, smartiway і кредиткасі, хто з них найагресивніший?

з хотілками закрили?

почитайте трохи форум і ви зрозумієте, що ці часткові оплати це гроші на вітер, краще збирати кошти на тіло і закривати
я маю на увазі що частину тіла я закрив вже, має бути трохи легше.

я маю на увазі що частину тіла я закрив вже, має бути трохи легше.
вони до тієї частини дорахують вам відсотків

в плані з нарахованими відсотками

firstcredit, smartiway і кредиткасі, хто з них найагресивніший?
та не особо агресивні, смарт взагалі не дзвонить і закривається за менше ніж тіло через пів року

з такою кількістю контор дзвінків 2, 3 особам не уникнути, краще попередити всіх кого потрібно, пускати все в просрочку і помаленьку збирати на тіла

Останнє редагування:
вони до тієї частини дорахують вам відсотків

в плані з нарахованими відсотками

та не особо агресивні, смарт взагалі не дзвонить і закривається за менше ніж тіло через пів року

з такою кількістю контор дзвінків 2, 3 особам не уникнути, краще попередити всіх кого потрібно, пускати все в просрочку і помаленьку збирати на тіла
а і там ще finbert сьогодні здається буде. що по ним? мене більше вони і firstcredit цікавлять.

а і там ще finbert сьогодні здається буде. що по ним? мене більше вони і firstcredit цікавлять.
фінберт можуть смску кінути по номерам з договору з пошуком боржника
але по звінкам тихі + за тіло можно або маленький накид

Їх можна закрити за тіло, перед продажем пропонують, тоді передають в «кіф» ті тихі, але хочуть 1.5 від тіла, тобто +50% до тіла

Їх можна закрити за тіло, перед продажем пропонують, тоді передають в «кіф» ті тихі, але хочуть 1.5 від тіла, тобто +50% до тіла
ехх я забув ще за lehko які мені дзвонили нагадати про сьогоднішній платіж. ті я так розумію теж агресивні, як і треба?

ехх я забув ще за lehko які мені дзвонили нагадати про сьогоднішній платіж. ті я так розумію теж агресивні, як і треба?
Та хз, я як зрозумів, що не зможу вивозити, я морозився, бо толку їх слухати, коли $$$ немає

в прострочки виходити не ризикую
Друже, ти в адекваті?

Я спрощу тобі життя. В екселі або гугл таблицях є функція =SUM(діапазон), вона сумує клітинки.

Ти винен наразі 193 тис. грн. З 1% на день - це 1900 грн, тобто 60 тис. на місяць тільки відсотки.

Враховуючи все вищеперелічене, я сумніваюсь що ти заробляєш 100 тис. грн, щоб протягнути це все без штрафів та прострочок.

Твоя стратегія зараз -- кинути всіх у прострочки. Закрити в першу чергу тих, хто подає швидко подає в суд.

Якщо ти можеш відкладати 20 тис. грн на місяць -- то розраховуй що 1) це займе тобі мінімум два роки, 2) цілком можливо що буде кілька судів, 3) всі рідні дізнаються, бо пошта буде забита листами МФО.

Збери кабіну і подивись в очі реальності.

1766488956884.webp

Назад
Угорі