Я бачу, що протягом року забрали ліцензію у багатьох мфо, я так розумію будуть забирати ще. Куди продають борги? І що відбувається після?

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 420

МаріяStanislav

Перевірений
Дописи
429
Реакції
210
Бали
343
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наприклад, мій батько брав кредит готівкою в приват, коли долар був по 5 - 800 грн. Вони звонили кожного дня, але вже звонили колектори, не сам банк. А потім як банк націоналізували - кредит просто списали. Мало того що списали, на його ім'я ще пропонують і пумб, і мфо, хоча якийсь час навіть пов'язнаим з ним осообам не давали його.

У них забирають ліцензію на видачу. За ними залишається право отримувати виплати по договорам. Чисто технічно. Можуть самі намагатись здерти з Вас, можуть факторам віддати. На форумі є теми окремо по всім можливим мфо. Може там щось знайдете? Хто кому продає

Наприклад, мій батько брав кредит готівкою в приват, коли долар був по 5 - 800 грн. Вони звонили кожного дня, але вже звонили колектори, не сам банк. А потім як банк націоналізували - кредит просто списали. Мало того що списали, на його ім'я ще пропонують і пумб, і мфо, хоча якийсь час навіть пов'язнаим з ним осообам не давали його.
А теперь этот долг купит капитал ресурс)

Схема стара як світ.... користуючись прогалинами законодавства (відповідач належним чином повідомлений..... і т.д) подають позов до суду.... заяву про застосування СПД ніхто не подає.... і ву-а-ля ти наше теля! Нещодавно була справа.... картковий кредит 2007р ... з 9т. вимога 127т з хвостом. Судом ухвалене рішення рік назад.... не заочне... чим закінчиться?Щось гарантувати чи прогнозувати доволі складно.

Та йому його списали мабуть. Взагалі тиша після націоналізацї приват банку.

Назад
Угорі