и снова пришли деньги

• Автор теми Автор теми Drakula56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Drakula56

✩ Premium ✩
Дописи
3337
Рішення
1
Реакції
3243
Бали
2305
Drakula56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Помните,я в сентябре создавала тему о том,что мне вовремя не выплатили компенсацию за неиспользованный отпуск.Так вот:В конце сентября мне всё таки пришли деньги,но там в комментарии к платежу было указано "Заробітна плата".А я ж подавала на підприємство жалобу по поводу того,що мені вчасно не виплатили гроші.
Новот сегодня опять прийшли деньги,но тут уже комментарий к платежу интересный "Грошове забезпечення-виплата середнього заробітку згідно припису 334/4.1-/Р-109 та статті 117".
Це як зрозуміти?Не могли вони меня помилково надіслати гроші?Щось дуже переживаю.

Помните,я в сентябре создавала тему о том,что мне вовремя не выплатили компенсацию за неиспользованный отпуск.Так вот:В конце сентября мне всё таки пришли деньги,но там в комментарии к платежу было указано "Заробітна плата".А я ж подавала на підприємство жалобу по поводу того,що мені вчасно не виплатили гроші.
Новот сегодня опять прийшли деньги,но тут уже комментарий к платежу интересный "Грошове забезпечення-виплата середнього заробітку згідно припису 334/4.1-/Р-109 та статті 117".
Це як зрозуміти?Не могли вони меня помилково надіслати гроші?Щось дуже переживаю.
Переживаєте чому?Прийшли гроші,то радійте)))

Переживаєте чому?Прийшли гроші,то радійте)))
Переживаю тому,що а вдруг це помилково мені прийшли гроші.Хоча це може результат моєї скарги на підприємство,можливо їх добре вжарила трудова інспекція,від якої мені недавно приходив лист укрпоштою з приводу того,що вони вбачають порушення моїх прав з боку підприємства.Зоча мені цікаво,що це за стаття 117.Юристи, підкажіть будь ласка.

Drakula56,

Кодекс законів про працю України
Стаття 117. Відповідальність за затримку розрахунку при звільненні​

Если я не ошибаюсь, то если допустим приказ об увольнении 15.05, а расчет пришел 16.06 то за этот период начисляется средний заработок.

Drakula56, якось так
20211229_224113.webp

Мені самій цікаво.Кодекс законів про працю начебто.
Сума хоч нормальна капнула??

Drakula56, якось так
20211229_224113.jpg

Сума хоч нормальна капнула??
Якраз моя середня зп прийшла.Хоч буде за що тепер ліки купити.
Если я не ошибаюсь, то если допустим приказ об увольнении 15.05, а расчет пришел 16.06 то за этот период начисляется средний заработок.
Все,тепер зрозуміла,що значив цей коментар до платежу.Це і є мій середній заробіток.

Якраз моя середня зп прийшла.Хоч буде за що тепер ліки купити.

Все,тепер зрозуміла,що значив цей коментар до платежу.Це і є мій середній заробіток.
Купіть необхідні ліки,якусь вкусняшку собі і малечі і не переживайте дуже,все буде добре!

В моєму випадку так і було.Гроші меня прийшли тоді із запізненням майже на місяць.Оце воно і є ці гроші,як компенсація за затримку.

Купіть необхідні ліки,якусь вкусняшку собі і малечі і не переживайте дуже,все буде добре!
Та я взагалі вся на нервах,думала,що помилково гроші прийшли.А тепер почитала закон і все зрозуміла.Це їх стопудово трудова інспекція вжарила.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі