Взяли кредит в МФО через шахрайські дії.

• Автор теми Автор теми Енергія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Енергія

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Енергія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нещодавно мені пізно ввечері прийшло повідомлення від оператора що буде дистанційно замінено сім карту на esim, шахраї через цю махінацію за допомогою номера телефону перевели з карти всі гроші (62000 грн , в поліцію ходив та писав заяву що до цього) і побачив замітку в Дії що був запит на мою кредитну історію, а на другий день побачив що на мене взято кредит в мфо Єгроші. В Поліції відмовилися брати в мене заяву на те що на мене взято кредит так як я матеріально нічого не втратив шахрайськими діями , а в Є гроші вимагають від мене виписку з Єдиного реєстру досудових рішень по тому що на мене взяли кредит. Як мені бути в цьому випадку, поліція взагалі не хоче мені допомагати і каже щоб я на цей шахрайський кредит забив. А в Дії я бачу як на мене в цьому МФО кожні два дні відкривають і закривають кредит і кожен раз все більше. Гарячі лінія Єгроші скептично до всього ставиться і від них допомоги я не отримав.

Нещодавно мені пізно ввечері прийшло повідомлення від оператора що буде дистанційно замінено сім карту на esim, шахраї через цю махінацію за допомогою номера телефону перевели з карти всі гроші (62000 грн , в поліцію ходив та писав заяву що до цього) і побачив замітку в Дії що був запит на мою кредитну історію, а на другий день побачив що на мене взято кредит в мфо Єгроші. В Поліції відмовилися брати в мене заяву на те що на мене взято кредит так як я матеріально нічого не втратив шахрайськими діями , а в Є гроші вимагають від мене виписку з Єдиного реєстру досудових рішень по тому що на мене взяли кредит. Як мені бути в цьому випадку, поліція взагалі не хоче мені допомагати і каже щоб я на цей шахрайський кредит забив. А в Дії я бачу як на мене в цьому МФО кожні два дні відкривають і закривають кредит і кожен раз все більше. Гарячі лінія Єгроші скептично до всього ставиться і від них допомоги я не отримав.
Должны быть Ваши данные паспортные. Или те поменяйте паспорт, перевыпустите карту, перевыпустите ИНН. Это ужасно. Но там же верификация и так далее

Пишіть заяву на поліцію в прокуратуру на бездіяльність.

Должны быть Ваши данные паспортные. Или те поменяйте паспорт, перевыпустите карту, перевыпустите ИНН. Это ужасно. Но там же верификация и так далее
Коли перевипускають паспорт та ІНН там буде інший код та номер паспорта?
Чи потрібно на такій стадії вже звертатися до юриста, коли пройшла неділя після скоєння шахрайства, ?

Гроші виводяться на яку карту типу по кредиту... нікого це не цікавить?))

Гроші виводяться на яку карту типу по кредиту... нікого це не цікавить?))
І не тільки це.
100% дані про паспорт або адресу реєстрації вписані криві.
+ мало бути селфі з паспортом, яке ймовірно згенерували через ШІ.

А взагалі варто до платіжного провайдера або мфо звернутись з проханням надати повний номер картки.
І далі вже дізнаватись власника.

+ можна звернутись в банк щодо переказу в 62000 та подати на оскарження транзакції.

І не тільки це.
100% дані про паспорт або адресу реєстрації вписані криві.
+ мало бути селфі з паспортом, яке ймовірно згенерували через ШІ.

А взагалі варто до платіжного провайдера або мфо звернутись з проханням надати повний номер картки.
І далі вже дізнаватись власника.
"В Поліції відмовилися брати в мене заяву на те що на мене взято кредит так як я матеріально нічого не втратив шахрайськими діями"

👍

"В Поліції відмовилися брати в мене заяву на те що на мене взято кредит так як я матеріально нічого не втратив шахрайськими діями"

👍
А де в моєму смс згадування про поліцію?
Все можна зробити власними силами.

МФО відмовляється зі мною співпрацювати, їх відповіді зводяться до того що вся інфа в особистому кабінеті додатку, але в додаток я не можу зайти так як номер по якому заходили шахраї я заблокував давно, але якимось чином операції проводяться в цій клятій мфо по сей час, будь які документи вони відмовляються надавати. Виводилося все на ліву якусь карту. Я реально в безглуздій ситуації, де все що стосується моїх прав - це « бесіди з стіною».
Скаргу я подав, витяг приніс в банк, «ощад» доречі, а мені відповідають , що їх вини тут немає і взагалі їх служба безпеки на вищому рівні . А якщо виявиться що я пожав скаргу без підставно , то ще й штраф на 900 грн заплачу. Ситуація настільки ідіотьска, що з кожним днем все більше виникає одраза до влади країни та законів , які існують тільки на бумазі , а не в реальних випадках , коли вони працюють.

Нещодавно мені пізно ввечері прийшло повідомлення від оператора що буде дистанційно замінено сім карту на esim
Що Ви зробили щоб цьому запобігти? Подзвонити чи сходити до оператора релігія не дозволяє?
Нещодавно мені пізно ввечері прийшло повідомлення від оператора що буде дистанційно замінено сім карту на esim, шахраї через цю махінацію за допомогою номера телефону перевели з карти всі гроші (62000 грн , в поліцію ходив та писав заяву що до цього)

В підтримку банку подзвонити?
В Поліції відмовилися брати в мене заяву на те що на мене взято кредит
Відмовити в прийнятті заяви поліція не має права. З відкриттям кримінального провадження можуть бути варіанти
. А в Дії я бачу як на мене в цьому МФО кожні два дні відкривають і закривають кредит і кожен раз все більше.
Підкажіть де в Дії подивитись кредити?

МФО відмовляється зі мною співпрацювати, їх відповіді зводяться до того що вся інфа в особистому кабінеті додатку, але в додаток я не можу зайти так як номер по якому заходили шахраї я заблокував давно, але якимось чином операції проводяться в цій клятій мфо по сей час, будь які документи вони відмовляються надавати. Виводилося все на ліву якусь карту. Я реально в безглуздій ситуації, де все що стосується моїх прав - це « бесіди з стіною».
Скаргу я подав, витяг приніс в банк, «ощад» доречі, а мені відповідають , що їх вини тут немає і взагалі їх служба безпеки на вищому рівні . А якщо виявиться що я пожав скаргу без підставно , то ще й штраф на 900 грн заплачу. Ситуація настільки ідіотьска, що з кожним днем все більше виникає одраза до влади країни та законів , які існують тільки на бумазі , а не в реальних випадках , коли вони працюють.
Напишіть заяву до мфо про зміну фінансового номера у зв'язку з втратою
Підкажіть де в Дії подивитись кредити?
я так розумію автор має на увазі, що є сповіщення "відкрито новий кредит".

1. Яким чином МФО відмовляється з Вами співпрацювати, якщо Ви, ніби-то, взяли у них кредит?)))
2. Зробіть скріншоти і опублікуйте їх тут, тільки ж замалюйте особисті данні)))

Напишіть заяву до мфо про зміну фінансового номера у зв'язку з втратою

я так розумію автор має на увазі, що є сповіщення "відкрито новий кредит".
Але він не може бачити розмір того кредиту який беруть.
Тільки запит і те що відкрито

УБКІ в допомогу!)))

Пчёл, Дід, Гато, Если правда то что писал автор, а с учетом его знаний в фин тонкостях и тд. это вполне может быть (это объясняет косяки в его словах), и если это не моя паранойя, то не чудо схему ли тут получил автор на свою несчастную голову:

На его 62к берут кредит, отдают (рейтинг в шараге идёт в +, ведь отдали быстренько так), снова берут, отдают и тд. Итог: шарага счастлива, ей поx что там как до поры до времени, автор получает проблемы со стольным градом за отмывашку денег и долг в го-го-и-иго-го, + моральное состояние :hang2: И кучу судов. Хз прав ли я... Но а вдруг все ж таки?

Пчёл, Дід, Гато, Если правда то что писал автор, а с учетом его знаний в фин тонкостях и тд. это вполне может быть (это объясняет косяки в его словах), и если это не моя паранойя, то не чудо схему ли тут получил автор на свою несчастную голову:

На его 62к берут кредит, отдают (рейтинг в шараге идёт в +, ведь отдали быстренько так), снова берут, отдают и тд. Итог: шарага счастлива, ей поx что там как до поры до времени, автор получает проблемы со стольным градом за отмывашку денег и долг в го-го-и-иго-го, + моральное состояние :hang2: И кучу судов. Хз прав ли я... Но а вдруг все ж таки?
Это Ваша паранойя)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі