Вже жити не можу нормально достали ці звірі

• Автор теми Автор теми Іннуська
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 4K
Важко вдіразу правду( напівправду не так страшно, та й і близьких потім ще довше прийдеться з шокового стану виводити)
В моєму випадку була напівправда, а потім дозовано додавала ще трохи правди, поступово, не зразу так)
Один раз не договорил - потом всегда будут думать что что-то ты не договорил

Оу... І то правда...))
Спрацьовує асоціативне мислення...))
Сюда, как правило, обращаются люди морально подавленные,и эмоционально возбужденные. Поэтому есть предложение, делать скидку на это)

Один раз не договорил - потом всегда будут думать что что-то ты не договорил
А я тепер керуюсь принципом, що я сама про себе думаю) а думка інших мене мало цікавить (у випадку з мфо, я якраз з'ясувала, хто мені друг, брат, сестра, кум, кума, сусід і т.д.)

А мені здається, все вже трапилось, головне в цій ситуації взяти себе в руки і думати як з цієї халепи вийти.
Істерики та страх ні до чого доброго не приведуть.
Потрібно наважитись і підготувати оточення. Хай краще вони від вас дізнаються, а не від тих нелюдів які ще й набрешуть.

Сюда, как правило, обращаются люди морально подавленные,и эмоционально возбужденные. Поэтому есть предложение, делать скидку на это)
Це правда! Самооцінка була нульова!за 2 роки рабства в цих мфо, я отупіла і зневірилась. А я людина мисляча, з двома вищими освітами, маю аналітичний склад розуму, раніше хотіла навіть бути юристом...а тут за два роки просто мозги відключились і все

Это был серьезный удар по украинской эстраде. Теперь Потап и Настя должны перепеть песню "Кредиты". Слова будут теперь:
"Эх займ, займ, займ... камушком на шее у меня теперь висит..." ;)
Не ну МФО не дает кредиты.. МФО не банк. МФО это подарок жизни вообще))

Достали ці мфо. Жити зовсім не дають. БоюсЯ розповісти батькові. Він не переживе. Репутація моя в маленькому місті полетить у прірву. Що робити не знаю. Це замкнутой круг. Син також не знає. Можливо є вихід. Підкажіть
Единого рецепта нет. У каждого своя психология. Читайте советы,и выбирайте какой вариант вам больше подходит. Главное учесть,что для большинства людей само понятие МФО уже ругательное слово,и отношение к ним негативное,а коллектора вообще ассоциируются с бандитами. Поэтому те, кто хорошо к вам относился, ещё и посочувствуют,а кто держал камень за пазухой, тут же достанут его. Вот и положительный момент от этой ситуации))) Просто наблюдайте,и делайте выводы.

А я тепер керуюсь принципом, що я сама про себе думаю) а думка інших мене мало цікавить (у випадку з мфо, я якраз з'ясувала, хто мені друг, брат, сестра, кум, кума, сусід і т.д.)
Оце Ви правду говорите. Мій кум, коли отримав смс від смартивей, то майже всі мої друзі знали, що мене шукають колектора і скоро мені квартиру будуть продавати, щоб розрахувати. Так що в цій ситуації я тільки рада, що побочила їх істинні лиця!

А обязательно ли говорить правду, я никому не признавалась ни в чём, сказала что нет ни каких долгов, привязались мошенники денег требуют.

В интернете есть статьи про утечку данных с банков,я прочитала маме,немного успокоила,трубку не берёт с левых номеров.Просто не расчитую на понимание,такие у нас с ней отношения(

А обязательно ли говорить правду, я никому не признавалась ни в чём, сказала что нет ни каких долгов, привязались мошенники денег требуют.
А далі будуть інші та інші дзвінки. Краще відразу правду. Хай це гірко, хай це спричинить певні складнощі, потім все налогодиться. Сама була в ситуації непорозуміння...

Лучше сразу правду
А как она выглядит эта правда? Еноты обирают людей. Почему юрлиц есть законодательно ограниченный размер пени, а для физиков нет? Какое экономическое наполнение штрафов? Конторе бабосы нужны?
Post automatically merged:

Важко вдіразу правду( напівправду не так страшно, та й і близьких потім ще довше прийдеться з шокового стану виводити)
В моєму випадку була напівправда, а потім дозовано додавала ще трохи правди, поступово, не зразу так)
А чого
А чого соромитися?

Вихід завжди є!!!
Вам потрібно: взяти себе в руки!
Розповісти рідним. Зупинистись пролонговувати (бо це гроші в нікуда).
Ви ще не знаєте в якому болоті плавають інші люди, які вам здаються бездоганними)
Пару днів почитатаєте тут, освоїтесь, і не так все буде безнадійно як вам здається
так таки так

Не ну МФО не дает кредиты.. МФО не банк. МФО это подарок жизни вообще))
:hunter::prankster::wacko:

А чого соромитися
Це не сором, це боязнь зробити боляче, якби я була донькою міліонерів, то мабуть і не задумувалсь би над цим, а так гроші дуже важко заробляються, а тут ще і ти з своєю лажею. Ну як сказти батькам, в яких зарплата чи пенсія 3700, що у тебе боргів на 150 тисяч і більше!?

Це не сором, це боязнь зробити боляче, якби я була донькою міліонерів, то мабуть і не задумувалсь би над цим, а так гроші дуже важко заробляються, а тут ще і ти з своєю лажею. Ну як сказти батькам, в яких зарплата чи пенсія 3700, що у тебе боргів на 150 тисяч і більше!?
О, блін, ?

Правда, істинна правда.....

Назад
Угорі