Вже я колекторр...

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 213
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Неуй ставить сторонние приложения ... Вайбер тут не при чём.
Не ставил никаких сторонних приложений (труколлеры и т.п )
Как результат - ни одного слитого номера...
Смотри, у меня никаких приложений нет, но когда мой знакомый уже несколько раз менял номер, но оставил старый аккаунт, мне на Вайбер приходит сообщение, что он изменил номер.

Вчора ,мене співробітниця ,майже силою заставила купити нову сімку,особливо після тої бредятіни,що мені писали в вайбері(зкинули чуже фото,там дівчина і два чоловіка поряд,а знизу номер машини покійного брата і:еще у мужа есть машина.Потім пише,щож я така ділова і в очках і не сказала що мій чоловік помер і данні дружини брата і родички по папі з яким я не спілкуюся,а під ними:,,Тебе не жалко сестер твоего мужа???...Спочатку хотів 92+,,потім він добрий і 25000...І ось я щаслива,новмй стартовий,декілька своїм повідомила...Під вечір робот Кешберрі,а потім Кф.юа,думала,хтось злив із своїх...виясняла...На Вайбер прийшов смайлик від Міші без фото,набрала,а він каже ,що я його діставала за кредити,каже,що українець з Житомиру і питає мій реальний номер....
Я поняла что я ничего не поняла)))))

Смотри, у меня никаких приложений нет, но когда мой знакомый уже несколько раз менял номер, но оставил старый аккаунт, мне на Вайбер приходит сообщение, что он изменил номер.
Ну це ж Ви самі в настройках можете зробити! Або змінити свій номер, або деактивувати старий профіль і створити новий!

Так акаунт другой и даже сам телефон не тот.
Звiсно!Ми впевненi що Ви не посмiете приховати вiд нас таку важливу iнфу!
Те що робот саме Кешбері і Кф.юа пробилися,то чомусь підозра на людину свою,тому що її вони дістають.А Мішу,навіть трукалер не просвічує.Це мабуть хтось мене розводить,або дійсно калл чи колишня жертва.

Останнє редагування:
Вчора ,мене співробітниця ,майже силою заставила купити нову сімку,особливо після тої бредятіни,що мені писали в вайбері(зкинули чуже фото,там дівчина і два чоловіка поряд,а знизу номер машини покійного брата і:еще у мужа есть машина.Потім пише,щож я така ділова і в очках і не сказала що мій чоловік помер і данні дружини брата і родички по папі з яким я не спілкуюся,а під ними:,,Тебе не жалко сестер твоего мужа???...Спочатку хотів 92+,,потім він добрий і 25000...І ось я щаслива,новмй стартовий,декілька своїм повідомила...Під вечір робот Кешберрі,а потім Кф.юа,думала,хтось злив із своїх...виясняла...На Вайбер прийшов смайлик від Міші без фото,набрала,а він каже ,що я його діставала за кредити,каже,що українець з Житомиру і питає мій реальний номер....
Вообще ничего не понятно....

Вообще ничего не понятно....
Мабуть багато тексту?Я написала причину яка вже за чотири міс.таки заставила мене змінити номер.А вже в вечері з'явився Міша і почав обвинувачувати мене в тому що з нього кошти вимагала і підписана я у нього як Ковальчук...

Мабуть багато тексту?Я написала причину яка вже за чотири міс.таки заставила мене змінити номер.А вже в вечері з'явився Міша і почав обвинувачувати мене в тому що з нього кошти вимагала і підписана я у нього як Ковальчук...
Вот теперь понятно..... Ещё раз симку поменять.... В принципе никто не застрахован, что опять не повториться то же самое.... Поэтому может и правильно, что хотят по паспортам продавать с конкретной привязкой к человеку....

Вот теперь понятно..... Ещё раз симку поменять.... В принципе никто не застрахован, что опять не повториться то же самое.... Поэтому может и правильно, что хотят по паспортам продавать с конкретной привязкой к человеку....
Я к вечеру подожду ,вдуг еще мои должники позвонят???Или разводняк от своих.
Декілька днів назад була тема,про те як Смартівеї новий номер знайшли і вона побігла платити...А я вчора вже на собі переконалася,що свої зливають і номера і трішки інформації,тому і тему створила,шкода,що донесла не так всім...А з цим Мішою я ще сьогодні порозмовляю,бо п'яненький він вчора трішки був.

Останнє редагування:
Маri, тогда настройте конфиденциальность, всех левых в спам, или меняйте новую симку. ))

Ничего удивительного. Я тоже перевёл вайбер на другой номер, все из телефонной книжки получили уведомление о смене номера, а калы по номеру, указанному в договорах видят кукишь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі