Вже я колекторр...

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 213
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну бачите, в кожного по різному , в мене дістали всіх- і добре знайомих, і так собі знайомих , і не знайомих, і сусідів, і колишню роботу де я працювала 5 років назад, друзів, кумів, маму... А от батька ні... Вони з мамою розлучені , і реєстрація в батька така як і в мене , а до нього ще не добрались...
Внесу корективи в свою розповідь Кешбері-сусідів діставали! Більше нікого)

Ну, наприклад в мене встановлений і труколер і гетконтакт і вайбер і Приват24 просрочки більше року! Окрім контактного, мене і мами нікого не трогали.
Ну смартивей, то окрема тема))
У меня например приватбанк один номер слил, а второй мне достался ещё с полки слитый каким-то разводилам. Послала их в известном направлении, больше не звонили.

хорошо , хорошо. Мне просто непонятно что вы писали про удаление данных с Вайбера ранее, а так всё норм, не нервничайте .Ответ уже близко, Миша и какое то там мфо- телепаты.
Спочатку данні видалила,а потім Вайбер...Я Викинула свій новий номер і номерМіші...Якщо до завтрашнього вечора не з'явиться якийсь Валєра,то цей номер не буду міняти...
А моїх ні,зате інші номера

Ну ось людина ви рішила,що тупенька ,незнаю,як Вайбер видаляється

Що ще тупіша???Ви вибачте,але знову повторюся,що знаю,як Вайбер видалити.
Це чи звісно вибачте, еле у вашої проблеми є два варіанта, - або ви щось не так зробили з вайбером і таким чином шараги дізнались ваш новий номер, або хтось із вашого оточення його їм злив... А Міша це не проблема , просто ваш новий номер вже був в якоїсь людини що раніше дзвонила за борги , по цій ситуації з Мішою можна було тему не створювати , а от з вайбером щось ви начудили ...
Я ж кажу в кожного по різному... Я стільки перечитала тут вже , і майже в кожного своя ситуація

Це чи звісно вибачте, еле у вашої проблеми є два варіанта, - або ви щось не так зробили з вайбером і таким чином шараги дізнались ваш новий номер, або хтось із вашого оточення його їм злив... А Міша це не проблема , просто ваш новий номер вже був в якоїсь людини що раніше дзвонила за борги , по цій ситуації з Мішою можна було тему не створювати , а от з вайбером щось ви начудили ...
А я про що???Це 50%номер злило моє оточення...Причому,як Вайбер встановлювала,і тут я пояснила...

А я про що???Це 50%номер злило моє оточення...Причому,як Вайбер встановлювала,і тут я пояснила...
Це дуже швидко прояснюється ху із ху нагадав, потому самі вам признаються що до них дзвонили

-короче!!! из всей этой ситуевины, из всех здесь , в этой теме вопросов, из всего общения и обсуждения вывод один- а где Миша то???? как ему не икается то?? если что- сорри за оффтоп))ыы:music:

Кошмар.Миша даже не подозревает какой он популярный.10 страниц из за него.Ни о чем,но все же...

Це дуже швидко прояснюється ху із ху нагадав, потому самі вам признаються що до них дзвонили
Я завтра наберу,ще цьго Мішу з іншого номеру,якщо цей номер дійсно не засвіченний,тоді знаю хто злив

Я завтра наберу,ще цьго Мішу з іншого номеру,якщо цей номер дійсно не засвіченний,тоді знаю хто злив
блин... Вы меня извините за сарказм!!! я из-за вас не сплю( не ложился еще), с женой поругался (потому что она звала в постель а я отказался- ждал развязки) и теперь переносить все на завтра????..................... меня первым поставьте в известность пожалуйста- чем все закончится?

блин... Вы меня извините за сарказм!!! я из-за вас не сплю( не ложился еще), с женой поругался (потому что она звала в постель а я отказался- ждал развязки) и теперь переносить все на завтра????..................... меня первым поставьте в известность пожалуйста- чем все закончится?
Удачи Вам!Держу кулачки чтоб Вас сейчас к Мише спать не отправили.?

Удачи Вам!Держу кулачки чтоб Вас сейчас к Мише спать не отправили.?
та не дай бох!!!бгггг... хотя спать буду один- в другой комнате, жена прогнала,... а все из-за Миши епт!!!!! сцуко шоб ему икнулось

И я обычно ночью сплю,а тут наверное Миша виноват...

лан ребят- всем сладких снов, а каллы и Миши хай идут куда подальше... оптимизма всем по-более, и чувства юмора)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі