Вже нема ніяких сил. Почалася депресія...

• Автор теми Автор теми Натунька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K

Натунька

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
26
Бали
2590
Натунька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...

Вже не можу, не зовсім новачок, але постійно стан в напруженості. Куча МФО., та ще й банки пішли в протермінування. Відчуваю себе якоюсь нікчемою, яка не може не з боргами зправитись, ні вже з собою. Якісь всюди одні тупіки. Таке враження, що вже прийшов кінець. Не бачу ніякого виходу. Дуже, дуже тяжко. Хоча, перед світанком, завжди сама темна ніч...
С депрессией надо бороться...найти хобби например! Сейчас весна...побольше гулять...уделять время семье..выехать на природу...Не стоит зацикливаться на этих МФО

Выбросьте все глупые мысли из головы и посмотрите на все происходящее с другой точки зрения, и окажется что никакого тупика и вовсе нет. Выхода нет только из того света, а все остальное временные трудности которые нужно пережить

это не тупик это начало нового светлого и прекрасного!даже не трудность просто авитоминоз !почаще на свежем воздухе !приятных впечатлений и улыбаться обязательно улыбаться

А мне клиент сказал все надо переделать... шла , слезики пустила.. чоколадку заточила, форум почитала - посмеялась... думаю. ...а хай йому грець тому заказу.. а про мфо не думаю... если там ничего изменить пока нельзя... то зачем суетится... меняйте свое отношение. Это не вы никчемна.. это условия такие...кровососы вокруг нас... расплодились... бездари.. делают деньги чужой кровью.

Згодна на 100% ,але, гуляю кожен день на свіжому повітрі після роботи, але не хочеться наступного дня. .. тому що , йдеш на роботу, і думаєш, хто сьогодні буде туди телефонувати, і відчуваєш себе якоюсь білою вороною. Я просто не розумію, як справитися з цими боргами. Вони нахабні, злі, жорстокі. А саме страшне-, що у мого чоловіка брат працює калом у банку. Веде дома політику, яку на роботі. Виганяє, погрожує, телефонує моїм близьким. Саме страшне-, що всі думають, що ми погані, бо боржники, а він хороший, бо всім каже, що працює економістом, а насправді--кал.

Натунька, ох, як я вас розумію...але ви просто думаєте тільки про мфо і банки, а треба переключитись.
Це добре, що ви усвідомили, що ви в тупіку, бо насправді прийшов час озернутись навколо.
Кожна безвихідна ситуація насправді показує нам нові перспективи)))
Ви ж знаєте, шо робити, ви ж читаєте форум:
-не вести переговорів
-змінити картки
-моніторити судову владу і реєстр
Решта не має значення!)

один наставник дзэн ответил на тот же вопрос «Что такое дзэн?» так: «Пить чай, есть рис, я провожу своё время естественно, любоваться потолком, любоваться горами. Какое безмятежное спокойствие и чувство!»

Еще сегодня пришел образ : в спине как у кукол из детства : много разьемов... для кабелей... и они все пустые... потаму отключилась от выплат кровопийцам... и стало стремно...сколько жизненной силы уходило...уходит на то чтобы питать собой эти структуры??? а главное зачем вам это? Здесь надо думать что Вы капитан Джек Воробей а не белая ворона... да, наглый дерзкий и любит приключения) а мнение посторонних ему все равно...
А в те разьемы пустые круглые... захотелось батарейки вставить...себе в спину ...аккумуляторы живительной силы...чтобы жить !

один наставник дзэн ответил на тот же вопрос «Что такое дзэн?» так: «Пить чай, есть рис, я провожу своё время естественно, любоваться потолком, любоваться горами. Какое безмятежное спокойствие и чувство!»
Зачетно! ? нам всем нужно изучать искусство Дзен) а не вылезать из кожи вон чтобы родня и соседи одобрили...

Вище ніс! Це тільки тимчасові незручності! Треба просто тверезо оцінити ситуацію:в тюрму вас ніхто не посадить,вбити вас ніхто не вб'є,дітей ніхто не забере, дойде до суду - захиститися і будете платити по 3 коп щомісяця! Надокучають дзвінки - змініть номер,щоб "еканамісти" на подобу вашого шваґра не доставали...Візьміть і відпочиньте з чоловіком,винцьо то сьо...І це пройде! Я бажаю вам всього найкращого,лиш не сумуйте!)

Блокірую, але не всі. Чомусь мені тяжко з банками. Боюсь їх. Хоча... мабуть потрібно перебороти цей страх і жити далі.

Полоса такая, не рисуйте себе в голове тупики, тут у многих и банки в том числе, есть ситуации когда надо отпустить ситуацию и смотреть на это проще. У всех получается и у вас получится.

У
Блокірую, але не всі. Чомусь мені тяжко з банками. Боюсь їх. Хоча... мабуть потрібно перебороти цей страх і жити далі.
У меня 4 банка. Чего их боятся? Карточный счет как правило не имеет настоящего договора. А суд даже может помочь разбить сумму на более мелкие части... я вот так боялась вовремя не отдать что оно и разлослось как плесень. Не отвечайте. У них своя работа. У вас есть свой выбор. не делать себе нервы в том числе.

Назад
Угорі