Щоденник Вже не витримую

• Автор теми Автор теми Valeria19999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 681

Valeria19999

Читач
Дописи
37
Реакції
4
Бали
8
Valeria19999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, хочу розповісти свою історію і отримати підримку, на душі дуже тяжко. На початку війни втратила роботу, почались проблеми зі здоров‘ям і прийшлось влізти в мфо. В мене їх 11 штук на сьогоднішній день. Зараз в покушах роботи, хлопець помогає закривати по троху. Все було більш менш спокійно, поки не зателефонували до родичів, вони навели кіпіш. Допомогли мені закрити саму кончену кантору Єгроші з нереальним відсотком, але легше від цього не стало, розповідати про інші кантори не стала, бо не витримаю морально, вони теж. По сумі +•80 тисяч. Я стараюсь брати себе в руки шукаю роботу. Рідні давлять сильно, і кажу що це мої проблеми, так влізла, так урок на все життя. Вони дуже сильно контролюють, не можу їм доказати, що сама виберусь з цього.
Що вам допомагає триматися?

Доброго вечора, хочу розповісти свою історію і отримати підримку, на душі дуже тяжко. На початку війни втратила роботу, почались проблеми зі здоров‘ям і прийшлось влізти в мфо. В мене їх 11 штук на сьогоднішній день. Зараз в покушах роботи, хлопець помогає закривати по троху. Все було більш менш спокійно, поки не зателефонували до родичів, вони навели кіпіш. Допомогли мені закрити саму кончену кантору Єгроші з нереальним відсотком, але легше від цього не стало, розповідати про інші кантори не стала, бо не витримаю морально, вони теж. По сумі +•80 тисяч. Я стараюсь брати себе в руки шукаю роботу. Рідні давлять сильно, і кажу що це мої проблеми, так влізла, так урок на все життя. Вони дуже сильно контролюють, не можу їм доказати, що сама виберусь з цього.
Добрий вечір,пару днів назад я була в такій самій ситуації,думала все достали ці дурікі,вони вміють давити на саме больне( мама знає твоя,що ти шахрайка,береш кошти і не повертаєш,блін моєї мами немає вже 9 років). Дуже допоміг форум,почитайте. Я тут морально настроювалась,щоб розказати правду чоловіку,думаю,краще від мене ніж від бикот... да пішли прострочки,да тисячамільйон дзвінків... нічого це не саме страшне в житті, читайте форум

Самостійність... це поки що не про вас нажаль. Нічого особистого.
Просто якби ви були самодостатні і самостійні, вам би не потрібно було шукати якихось виправдань чи щось доводити.
Тож працюйте в цьому напрямку і у вас все вийде.

Останнє редагування:
Мені сказала одна знайома юристка , що це все ( кредити в мфо, можливі суди колись і то наврядчи) це не страшно, кредити заплатите коли зможете через рік два можете і не платити , але вони нікуди не дінуться . Я себе настроїла, що я нікому нічого не винна , будуть кошти і бажання закрию адекватні суми. А взагалі якби це був бізнес більш менш людський по відношенню, то ще можна щось говорити , а так це мягко кажучі болото.

Ви повнолітня? Може час починати власне життя? Зібрати в купу нерви,думки,характер... Не знаю,що ще у Вас є і жити далі.

Ви повнолітня? Може час починати власне життя? Зібрати в купу нерви,думки,характер... Не знаю,що ще у Вас є і жити далі.
Повнолітня)
Але родичам не доходить, самій соромно таке писати, але як є розповідаю

А родичі Вам допоможуть обовязково. А потім ще більше Вас до себе привяжуть, і будуть розповідати що Ви самі без них лише помилки робите. Тікайте і живіть своїм життям.

Назад
Угорі