Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я непонятно написал чуть выше?почитал приговор.
это больше похоже на показуху-заказуху.
дабы не повадно было...
идет гибридная война все таки!
Frank страна не Шапито!
не нравиться - чемодан, вокзал, Рассея!
мы писали одновременно.Я непонятно написал чуть выше?
Абсолютно з Вами згоден!!!На сколько я понял, эти клоуны осудили чувака не за вывод, а за обнал.
Это разные вещи. Чувака попалили за "бизнес" на обмене.
Вывод делается через обменник, деньга поступает на карту просто тупо переводом.
Операция обмена происходит внутри системы.
Ни однин мусор не сможет к ней получить доступ.
А тут типа услуги вывода в нал.
Короче не страна, а гребаное шапито.![]()
Саме так вони і працюють! Pay only, тобто витрачати можна (зі своєї картки), а отримувати кошти на свою картку через PayPal ні, неможливо!!! І це дуже навіть принципово, оскільки PayPal є стандартом платіжних систем, багато солідних сервісів працюють виключно з PayPal і наявність повносправної данної платіжної системи є індикатором економічного розвитку і економічних свобод!!! Але маємо те, що маємо!!!![]()
![]()
Не в курсе, как они сейчас работают. Да то не принципиально. Можно и другую ПС использовать.
Их сейчас хватает.
Ого... Я сегодня и вчера нарушил получается(ссылочка на источник - Вивід грошей з «WebMoney» є кримінальним злочином (Деснянський райсуд м. Чернігова у справі № 750/14427/19 від 01.02.2021)
там, как раз можно будет и ознакомиться с решением суда))
как по мне пайер самый нормальный кошель....Абсолютно з Вами згоден!!!
Саме так вони і працюють! Pay only, тобто витрачати можна (зі своєї картки), а отримувати кошти на свою картку через PayPal ні, неможливо!!! І це дуже навіть принципово, оскільки PayPal є стандартом платіжних систем, багато солідних сервісів працюють виключно з PayPal і наявність повносправної данної платіжної системи є індикатором економічного розвитку і економічних свобод!!! Але маємо те, що маємо!!!
Нет, это минимум формальный аттестат. Самый маленький-это аттестат псевдонима, но с него нет возможности вывести.тыщу лет вебмани не юзал)) но это вроде самый мелкий кошелек?
Я теж ним користуюсь, але PayPal це PayPal!!! І тут нічого не зробиш! Коли ти кажеш - А в нас PayPal не працює, то з іншої сторони читаєш німе запитання - а з якої країни ви взагалі, ви там на пальмах живете досі, чи що???как по мне пайер самый нормальный кошель....
Абсолютно з Вами згоден!!!
Саме так вони і працюють! Pay only, тобто витрачати можна (зі своєї картки), а отримувати кошти на свою картку через PayPal ні, неможливо!!! І це дуже навіть принципово, оскільки PayPal є стандартом платіжних систем, багато солідних сервісів працюють виключно з PayPal і наявність повносправної данної платіжної системи є індикатором економічного розвитку і економічних свобод!!! Але маємо те, що маємо!!!
Вже два роки слідкую за новинами про PayPal. В новинах різні обіцянки, але, на жаль, процес стоїть. Я отримую додатковий прибуток з онлайн ігри, але часто мені приходиться багато втрачати на продажах, тому що 95% всіх угод в інтернеті проводиться через PayPal. Коли ж все таки PayPal запрацює в повному обсязі... Можливо Ви порекомендуєте швидкі, та надійні способи отримання коштів з-за кордону. Я коростуюсь paysend, іноді ding, але ding це поповнення мобільного номера по всьому світу і там велика комміссія.Абсолютно з Вами згоден!!!
Усе залежить від сервісів, з якими Ви співпрацюєте! Особисто я користуюся Payoneer в основному, але є і інші, все залежить від конкретних обставин.Вже два роки слідкую за новинами про PayPal. В новинах різні обіцянки, але, на жаль, процес стоїть. Я отримую додатковий прибуток з онлайн ігри, але часто мені приходиться багато втрачати на продажах, тому що 95% всіх угод в інтернеті проводиться через PayPal. Коли ж все таки PayPal запрацює в повному обсязі... Можливо Ви порекомендуєте швидкі, та надійні способи отримання коштів з-за кордону. Я коростуюсь paysend, іноді ding, але ding це поповнення мобільного номера по всьому світу і там велика комміссія.
Просто почитайте усі умови на сайті! Це звичайний пластик, який доступний по всьому світу! Він пересилається по пошті, а потім користуєтеся, як звичайною картою. До речі, Union Pay - китайська компанія.WebMoney сейчас предлагают открыть карту PaySpark USD, как удобный вывод средств и всё такое. Доступна ли она в Украине? Кто открывал/пользовался — было бы интересно почитать.