Высчитывают ли с отпускных по ИП?

• Автор теми Автор теми ГоНчАр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене талькі алекскредит вирахував трохі, остальні нечього ,просто за юридичні послуги і суд збір)) написав алексу може без суда верне)
Алекси, я думаю, можуть і без суда. Я в свій час повернула переплату. Звичайно, не таку суму, як хотілося б. Довго вони відпиралися, але все-таки повернули.

Алекси, я думаю, можуть і без суда. Я в свій час повернула переплату. Звичайно, не таку суму, як хотілося б. Довго вони відпиралися, але все-таки повернули.
Ну якщо там не барани сидять ,я їм розписав , або цю суму , або + юр. послугі , судовий збір , і виконавцю на лапу) вийде почті в 2 раза більше)

Як вони можуть зняти з цієї виплати, якщо лист від виконавця в бухгалтерію ще не прийшов, а лікарняний вже відкритий з першого числа і нараховується протягом 10 днів, як я знаю?

Повернете після рішення суду. Треба буде знову позов подавати через місяць. У мене все тягнулося з грудня по червень. Була ухвала, але виконавець всеодно списав гроші з карти + один раз вирахували 20% з зарплати, майже весь борг списали. Виявилося, що не таку, як він хотів, ухвалу надіслала( присіпався), а з зарплати зняли, бо копію зразу не віднесла, думала, нормальний бухгалтер мене повідомить, що прийшов лист, а виявилося, що випадково дізналася про вирахування, коли менша сума зарплати прийшла на карту. Тепер чекаю місяць і буду подавати в суд на повернення грошей. Довго це все тягнеться, тому терпіння і Вам, і мені.
Дякую! І так вже 3 місяці пройшло, а ще поки поверну...

А щодо вашого лікарняного, то якщо він буде нарахований до постанови, то при виплаті не стягнуть вже (хіба рахунок, не дай Боже заблокують). А виплату можете чекать, на жаль, до 2х місяців. Пресуйте бухгалтерів, щоб швидше оформлювали

Дякую! І так вже 3 місяці пройшло, а ще поки поверну...

А щодо вашого лікарняного, то якщо він буде нарахований до постанови, то при виплаті не стягнуть вже (хіба рахунок, не дай Боже заблокують). А виплату можете чекать, на жаль, до 2х місяців. Пресуйте бухгалтерів, щоб швидше оформлювали
Дякую

Почему нет? Это такой же доход, как и ЗП. Высчитывают

С чистой, с той ЗП, которую вы бы получили на руки
У меня тоже открыто ВП,28.05 на роботу ещё не приходило....ну в бумагах написано что 20%,это значит что с моих 5100 будут высчитывать етот процент(20%)?

Кто в курсе как в общем работает система,сначала у мамы заблокировали все карты и снять денег не возможно было,потом пенсия стала доступна а часть зарплаты так и заблокирована.Это банк снял блок с пенсионной так как сумма стала достаточной для типа оплаты.? Суть вопроса в том может ли исполнитель сам забрать деньги с карточки,читал в телеграмме новость так пишут про какие то нововведения по списанию долгов, что подает запрос в банк а далее если есть деньги то снимает.

Кто знает как написать жалобу на приватного исполнителя в Минюст ? 23.06.было остановлено ИП ,ухвала от 15.06 . сегодня смотрю в табульку сняли деньги

Кто в курсе как в общем работает система,сначала у мамы заблокировали все карты и снять денег не возможно было,потом пенсия стала доступна а часть зарплаты так и заблокирована.Это банк снял блок с пенсионной так как сумма стала достаточной для типа оплаты.? Суть вопроса в том может ли исполнитель сам забрать деньги с карточки,читал в телеграмме новость так пишут про какие то нововведения по списанию долгов, что подает запрос в банк а далее если есть деньги то снимает.
Виконавець і раніше знімав. У моєму випадку заблокував рахунок, а потім, коли було на карті дві зарплати, гроші були списані.

Кто знает как написать жалобу на приватного исполнителя в Минюст ? 23.06.было остановлено ИП ,ухвала от 15.06 . сегодня смотрю в табульку сняли деньги
У меня ип было закрыто 18.03,я сразу же предупредила на работе,но бухгалтер сказала,что ведомости уже закрыты и зарплату 1.04 получила со снятыми процентами

У меня ип было закрыто 18.03,я сразу же предупредила на работе,но бухгалтер сказала,что ведомости уже закрыты и зарплату 1.04 получила со снятыми процентами
И как Вы их возвращали ,через суд?

И как Вы их возвращали ,через суд?
Попросила справку в бухгалтерии,а юрист районовский сказал никаких справок без официального запроса не давать,но мне сделали справку,и распечатку,я обратилась к юристу,он начал работать и чего-то заскромничал-на связь не выходит

Попросила справку в бухгалтерии,а юрист районовский сказал никаких справок без официального запроса не давать,но мне сделали справку,и распечатку,я обратилась к юристу,он начал работать и чего-то заскромничал-на связь не выходит
Мне мой сказал что средства будут в исполнителя, и как суд закончится мне их вернут

Назад
Угорі