Высчитывают ли с отпускных по ИП?

• Автор теми Автор теми ГоНчАр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
Оффтоп
Я бы сходил на этот бой...:mosking: PОDATKОVA VS VIKОNAVCHA...ярко" Это же бой в грязи...? Как иначе "ярко" могут сражаться две толстые тетки...?:mosking:
И естественно добавляем судью, в этот бой... Если можно, то из Одессы... ;) Есть уже один персонаж... Грамоте не обучена, может сильна...

Підкажіть, будь ласка, якщо є надпис, чи знімуть з декретного лікарняного( дородові та післяродові виплати). Я так розумію, що їх нараховує соцстрах, а потім перераховують на рахунок установи. На роботу лист на зняття 20% ще не приходив, бо тільки з'явилася в реєстрі вчора. Лікарняний відкритий з сьогоднішнього дня.
Да да да
Снимают с любого оф дохода
Выплаты по безработице, пенсии , детские
Со всего снимают

Да да да
Со всего снимают
З виплат по безробіттю (якщо це не заборгаваність по аліментах, і не шкода, у зв'язку з нанесенням каліцтва) - не знімаються 20%, не вводьте в оману людей))

Останнє редагування:
Да да да
Со всего снимают
Як вони можуть зняти з цієї виплати, якщо лист від виконавця в бухгалтерію ще не прийшов, а лікарняний вже відкритий з першого числа і нараховується протягом 10 днів, як я знаю?
Мне отказали в обеспечении((( высчитывают, суды переносят... пока снесу, то высчитают всю сумму? еще месяца 2 осталось
Повернете після рішення суду. Треба буде знову позов подавати через місяць. У мене все тягнулося з грудня по червень. Була ухвала, але виконавець всеодно списав гроші з карти + один раз вирахували 20% з зарплати, майже весь борг списали. Виявилося, що не таку, як він хотів, ухвалу надіслала( присіпався), а з зарплати зняли, бо копію зразу не віднесла, думала, нормальний бухгалтер мене повідомить, що прийшов лист, а виявилося, що випадково дізналася про вирахування, коли менша сума зарплати прийшла на карту. Тепер чекаю місяць і буду подавати в суд на повернення грошей. Довго це все тягнеться, тому терпіння і Вам, і мені.

Останнє редагування:
Вы
Як вони можуть зняти з цієї виплати, якщо лист від виконавця в бухгалтерію ще не прийшов, а лікарняний вже відкритий з першого числа і нараховується протягом 10 днів, як я знаю?

Повернете після рішення суду. Треба буде знову позов подавати через місяць. У мене все тягнулося з грудня по червень. Була ухвала, але виконавець всеодно списав гроші з карти + один раз вирахували 20% з зарплати, майже весь борг списали. Виявилося, що не таку, як він хотів, ухвалу надіслала( присіпався), а з зарплати зняли, бо копію зразу не віднесла, думала, нормальний бухгалтер мене повідомить, що прийшов лист, а виявилося, що випадково дізналася про вирахування, коли менша сума зарплати прийшла на карту. Тепер чекаю місяць і буду подавати в суд на повернення грошей. Довго це все тягнеться, тому терпіння і Вам, і мені.
Это считается , как зачисления с зарплаты
Ну у меня вот ,отпуск в июле
Пришла зарплата 30 июня с отпускными и на оздоровлення
Со всего сняли
Я ж не с потолка беру
З виплат по безробіттю (якщо це не заборгаваність по аліментах, і не шкода, у зв'язку з нанесенням каліцтва) - не знімаються 20%, не вводьте в оману людей))
Извините, я имела ввиду ,что арест на карту куда зачисляются выплата по безработице
Блокируют аж бегом

да, поздно было
Не правильно высказалась

Я думала если уже исполнительный пришёл
Не правильно поняла

А какую сумму высчитывают?

Вы

Это считается , как зачисления с зарплаты
Ну у меня вот ,отпуск в июле
Пришла зарплата 30 июня с отпускными и на оздоровлення
Со всего сняли
Я ж не с потолка беру

Извините, я имела ввиду ,что арест на карту куда зачисляются выплата по безработице
Блокируют аж бегом

да, поздно было
Не правильно высказалась

Я думала если уже исполнительный пришёл
Не правильно поняла
Отож ще не прийшов, але думаю, що прийде, надіюсь, що не скоро. У першому випадку прийшов десь через два місяця. Я бухгалтерію попередила, просила повідомити, коли отримають лист. І просила, щоб із до родових нічого не вирахували і скинуть їх на карту колеги, бо моя заблокована. На карту колеги я отримала і відпускні, і оздоровчі. Главбуху дякую.
Не зрозуміла питання?

Вам
Отож ще не прийшов, але думаю, що прийде, надіюсь, що не скоро. У першому випадку прийшов десь через два місяця. Я бухгалтерію попередила, просила повідомити, коли отримають лист. І просила, щоб із до родових нічого не вирахували і скинуть їх на карту колеги, бо моя заблокована. На карту колеги я отримала і відпускні, і оздоровчі. Главбуху дякую.

Не зрозуміла питання?
повезло ,что бухгалтер такой понимающий и человечный

А у меня ИН на 4 тыс..аж смешно. За два раза высчитают...но все же. И жалко и сносить нет смысла. вот меня интересует. Какую сумму стоит сносить? Работаю официально, есть пенсия по инвалидности. Зарплата не минимальная но все же, у меня 15 тыс высчитали почти за 5 месяцев. А снятие ИН затянит около 3 месяцев...плюс юристу заплати, и не факт что вернут деньги высчитаные. Вот и пойми...на какую сумму ИН нстоит сносить. Не, я теперь грамотная, мониторю себя. Если увижу внушительную сумму..то начну действовать сразу.

Вам

повезло ,что бухгалтер такой понимающий и человечный
Дуже пощастило. Написала, що пів року без зарплати, що хочу у відпустку на місяць перед декретом. Так вона порадила отримати відпускні та дородові на карту колеги, родича не можна. Написали заяви - і все ок.

У мене все тягнулося з грудня по червень. Була ухвала, але виконавець всеодно списав гроші з карти + один раз вирахували 20% з зарплати, майже весь борг списали.
извините... это имела ввиду.

А у меня ИН на 4 тыс..аж смешно. За два раза высчитают...но все же. И жалко и сносить нет смысла. вот меня интересует. Какую сумму стоит сносить? Работаю официально, есть пенсия по инвалидности. Зарплата не минимальная но все же, у меня 15 тыс высчитали почти за 5 месяцев. А снятие ИН затянит около 3 месяцев...плюс юристу заплати, и не факт что вернут деньги высчитаные. Вот и пойми...на какую сумму ИН нстоит сносить. Не, я теперь грамотная, мониторю себя. Если увижу внушительную сумму..то начну действовать сразу.
Працюйте з адвокатом вернуть все і за юр. послуги

Через виконавчу юридичні послуги? Через суд гроші, які вирахували, так?
В мене талькі алекскредит вирахував трохі, остальні нечього ,просто за юридичні послуги і суд збір)) написав алексу може без суда верне)

Назад
Угорі