Щоденник Вирішив йти в прострочки

• Автор теми Автор теми Боржник1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
2) на карту знакомых, родных, близких

А что за ситуация с адвокатом, что бездействовал?
Та от розбираюся з ним. Обіцяли супровід в першій інстанції - як результат ні відзиву не було вчасно. Після заочного рішення майже місяць пинав адвоката - по результату була подана заява із запізненням на 2 дні від перегляду справи.

Я от переживаю, чи можна далі в апеляції боротися проти цього боргу ? Чи вже потяг поїхав - і я промахав усі шанси по цій справі

залишили без розгляду? чи відмовили у задоволенні заяви?
Відмовили. Повний текст нижче

Відмовити ******** у поновленні строку для подання заяви про перегляд заочного рішення у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до **********, про стягнення заборгованості.

Заяву ***********, про перегляд заочного рішення у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до ***************, про стягнення заборгованості, залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення відповідної ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Відмовили. Повний текст нижче

Відмовити ******** у поновленні строку для подання заяви про перегляд заочного рішення у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до **********, про стягнення заборгованості.

Заяву ***********, про перегляд заочного рішення у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до ***************, про стягнення заборгованості, залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення відповідної ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.
все таки, залишили без розгляду...
краще б відмовили.

тепер, я думаю, що з цією справою все закінчилось(((

все таки, залишили без розгляду...
краще б відмовили.

тепер, я думаю, що з цією справою все закінчилось(((

от і довіряй адвокатам із форуму деяким. Почекаю відповіді - потім надам на людину поганий відгук

не поспішайте.
може є якись план.
я чекаю відповідь адвоката) Зараз он на всякий заяву на видатковий пишу (бо є біла частина заробітку) - так що є чим зайнятися)
UPD уже відправив на ел.пошту підписану Дією. Надіюся за пару днів розблокують

За 3 години виконавець вже окнув видатковий рахунок (вже в Єсуд висить). Банк ще не блокнув

Як думаєте, є сенс писати виконавцеві аби домовитися за розстрочку ВП в обмін на зняття арешту?

Як думаєте, є сенс писати виконавцеві аби домовитися за розстрочку ВП в обмін на зняття арешту?
Пробувати можна, але все залежить від виконавця. При вже заблокованих картках навряд чи дуже поспішить розблоковувати....

Пробувати можна, але все залежить від виконавця. При вже заблокованих картках навряд чи дуже поспішить розблоковувати....

Та я розумію, що в один момент нічого не буде... Але на видатковий відповідь була швидка

Поки такі справи:
1)Адвокат повертає кошти за послуги (це вже точно)
2)Виконавець на просте питання по ел.пошті не відповів(-ла). Там Микитин виконавець - але про неї давно на форумі не писали

Питання таке - виконавцю краще ще раз на лист офіційну заяву із ел.підписом відправити? чи вже дзвонити?

Назад
Угорі