Щоденник Вирішив йти в прострочки

• Автор теми Автор теми Боржник1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 711

Боржник1

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
7
Бали
3
Боржник1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коротко про себе - мені двічі вдавалося різними методами виходити із МФО на пролонгаціях в нуль. Але щось не так пішло цього разу. І я, побачивши суми за тіло, вирішив зупинити це колесо сансари. На зараз маю такі борги

Компанія Тіло
Селфікредит 40000
Простокредит 3000
Сос кредит 2500
Кредит7 40000
Слон 32000
Клон Манівео 3000
Манівео 31700
Швидкогроші 33000
Санкредіт 19300
Єгроші 45000
Твоя позика 75000
Кредиткаса 41000
Фінікс 35000
Смартвей 12000
Мілоан 17000
Кредитплюс 34000

ну і ще +10к доларів приватного займу під нерухомість (але там поки можна лояльно по 250 доларів у місяць платити).

Перші прострочки підуть завтра-післязавтра. На сьогодні маю офіційний дохід тисяч 10 + неофіційний під 40к буде (і може надалі зростати, оскільки маю змогу підробляти репетитором). Дайте поради з чого розпочати. Можливо, колось було б варто пролонгувати (мені кидаються в очі твояпозика і єгроші) за спокій себе і рідних?

P.S За кредиткасу натиснув на фіолетову кнопку - і типу отримав замороження на 15 днів. Але тепер думаю навіщо то я зробив (хоча по факту виграв собі спокійні вихідні)

із цікавого - санкредит вже двічі писав у тг про те, що завтра сплата кредиту. Причому аккаунт підписаний у форматі ім'я+номер+назва фірми. Нічого їм не відповідав

А что там у них по условиям?
Брав 10к доларів на 2 роки. Віддаю лиш відсотки (2.5%) за місяць користування. Можна і більше віддавати - тоді роблять перерахунок. І пролонгація є на відсотки. Та й про продаж майна можна домовитися - і відразу віддати кошти.

Їхні відсотки я точно буду платити - бо об'єктивно коштів на доремонт майна немає. А грошей за продаж можна виручити так, що за тіла всі МФО закрити + їх + буде перший внесок на іпотеку солідний

Брав 10к доларів на 2 роки. Віддаю лиш відсотки (2.5%) за місяць користування. Можна і більше віддавати - тоді роблять перерахунок. І пролонгація є на відсотки. Та й про продаж майна можна домовитися - і відразу віддати кошти.

Їхні відсотки я точно буду платити - бо об'єктивно коштів на доремонт майна немає. А грошей за продаж можна виручити так, що за тіла всі МФО закрити + їх + буде перший внесок на іпотеку солідний
Оце так яма :rolleyes:

Ну тело кредита у всех МФОшек у вас приличное. Тут или ити в просрочку, или же платить в срок и закрывать.

Це вже я зрозумів що буде через прострочки. Але і шанси на зростання доходу з вересня є хороші...

Тогда исходя из доходов будете закрывать
Маленькі я так зможу закривати прям без прострочки. Поки найбільші питання викликають Єгрощі та Твоя Позика (в наступну п'ятницю дата оплати - але грошів немає поки)

Маленькі я так зможу закривати прям без прострочки. Поки найбільші питання викликають Єгрощі та Твоя Позика (в наступну п'ятницю дата оплати - але грошів немає поки)
Закрывайте те, в которых нет просрочки и маленькое тело. а потом все остальные

Сьогодні маю такі апдейпти (пишу для себе - бо дій не буде з мого боку, а комусь може буде цікаво читати):

1)Слонкредит написав на пошту автоповідомлення зі штрафом і проханням сплатити 55к - поки сніжинка

2)Кредиткаса написала в тг представник з усіма даними. Просить заплатити 40к до 14.00

По дзвінках не знаю - стоїть фільтр.

Питання таке - чи блокувати менеджерів у тг чи ні?

Кредиткаса написала в тг представник з усіма даними. Просить заплатити 40к до 14.00
это типа за тело закрыть их?

Питання таке - чи блокувати менеджерів у тг чи ні?
На своё усмотрение.

Щось на кінець першого дня переживання сильні накатують. На цьому тижні маю розповісти найближчому оточенню та на двох роботах про свої кредити. Зараз є боязнь що поженуть в шию з роботи

Із хорошого, дізнався що отримаю на початку жовтня премію 15к. Може комусь із МФО пощастить закритися (або ні)

Назад
Угорі