Щоденник Вирішила вилазити з цих МФО

• Автор теми Автор теми Торис
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

Торис

Читач
Дописи
5
Реакції
4
Бали
1760
Торис не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) моя історія почалася ще роки 2 тому… Була дурна та не розуміла що роблю! Набралась МФО ,слава Богу що їх всього 7 штук. Вже є 1 судова справа ,працюю з адвокатом) хочу за пів року десь сплатити всі займи які брала . Тіла кредитів не самі великі до 7-8 тисяч , тільки в май кредит 18к. Але ж вони і подали до суду разом з кредит 7. Всього тіло за всі кредити 50к. Думаю як краще зробити , самостійно домовлятись чи краще звернутися за допомогою до юристів ,щоб допомогли домовитись за тіло з невеликим відсотком. Взагалі спочатку була паніка ,ревіла десь неділю ,потім наче зібралась та зрозуміла ,треба покінчити з цим та жити нормально без страху що це десь вилізе! Поділіться ,будь ласка , своїм досвідом ,як краще зробити ,з чого почати ?) Всім дякую хто відповість!

Юристи не домовляются чи ви в "Захист" хочете звернутися?
Ні,я поки що думаю. Чи варто звертатись взагалі за допомогою чи впораюсь самостійно. Я пройшла безкоштовну консультацію в АК «Закон» , вони мені наобіцяли що все вирішують та врегулюють. Потім зайшла на форум почитати за них ,та зрозуміла ,що добре зробила і не згодилась на їх допомогу.

Ні,я поки що думаю. Чи варто звертатись взагалі за допомогою чи впораюсь самостійно. Я пройшла безкоштовну консультацію в АК «Закон» , вони мені наобіцяли що все вирішують та врегулюють. Потім зайшла на форум почитати за них ,та зрозуміла ,що добре зробила і не згодилась на їх допомогу.
Дійсно ,то Ви правильно зробили що не влізли до них

Просто в основному всі МФО продали ,і як вести перемовини я не розумію . Єдине що Алекс пропонує закрити за тіло ,укрпозика . А з іншими не знаю як домовлятись ….

Просто в основному всі МФО продали ,і як вести перемовини я не розумію . Єдине що Алекс пропонує закрити за тіло ,укрпозика . А з іншими не знаю як домовлятись ….
А перемовин вести з ними і не потрібно,навпаки,мовчіть,слідкуйте за пропозиціями і судовою владою

А перемовин вести з ними і не потрібно,навпаки,мовчіть,слідкуйте за пропозиціями і судовою владою
Та якось не хочеться доводити до суду чи ще чогось . Та і від інших контор немає за весь час пропозицій….

Та якось не хочеться доводити до суду чи ще чогось . Та і від інших контор немає за весь час пропозицій….
А кому хочеться суду? Буде суд чи ні,від нас не залежить ..хіба що один варіант,небажаний ...

Ясна річ самостійно домовлятись. Я з 22 МФО закрила 14 самостійно за тіло або тіло + 500-1000 грн, сос кредит взагалі за 20-25%від тіла. Кредити теж з 21року. Тільки колект центр подав до суду в лютому. Ну це навіть добре, якщо виграємо) бо там взагалі неадекватні суми по 4 договорах. Плачу зараз 2 кредити де тіло на частини поділили і залишиться в мене таліон та кредит 7 десь в когось. А там ще місяців 4-6 і свобода

Ясна річ самостійно домовлятись. Я з 22 МФО закрила 14 самостійно за тіло або тіло + 500-1000 грн, сос кредит взагалі за 20-25%від тіла. Кредити теж з 21року. Тільки колект центр подав до суду в лютому. Ну це навіть добре, якщо виграємо) бо там взагалі неадекватні суми по 4 договорах. Плачу зараз 2 кредити де тіло на частини поділили і залишиться в мене таліон та кредит 7 десь в когось. А там ще місяців 4-6 і свобода
Добрий вечір! скільки забажав колект центр?

Добрий вечір! скільки забажав колект центр?
Ще не отримала документів з суду. Але із дзвінків можу орієнтуватися на такі суми:
1. З тіла в 2600 (Мілоан)- хотіли 29000
2. З тіла 6000(Тенго)- хотіли 49500
3. З тіла 3400(Маніфою)- хотіли 27 з копійками
4. З тіла 5500(Майкредит) - 16000
Побачимо))

Ще не отримала документів з суду. Але із дзвінків можу орієнтуватися на такі суми:
1. З тіла в 2600 (Мілоан)- хотіли 29000
2. З тіла 6000(Тенго)- хотіли 49500
3. З тіла 3400(Маніфою)- хотіли 27 з копійками
4. З тіла 5500(Майкредит) - 16000
Побачимо))
Я писала в майкредит листи на електронну пошту. Спочатку погодили оплату тіла зі списанням відсотків, але одним платежем. Я написала ще одного листа з проханням розбити тіло на частини. Погодили на три частини з оплатою кожні 15 днів. Після першоі проплати надіслали довідку про закриття. Тобто тіло 8600 закрила за 2860. З ними потрібно переписуватись в офіційному форматі по пошті, дуже адекватні.

Я писала в майкредит листи на електронну пошту. Спочатку погодили оплату тіла зі списанням відсотків, але одним платежем. Я написала ще одного листа з проханням розбити тіло на частини. Погодили на три частини з оплатою кожні 15 днів. Після першоі проплати надіслали довідку про закриття. Тобто тіло 8600 закрила за 2860. З ними потрібно переписуватись в офіційному форматі по пошті, дуже адекватні.
У Вас же невеликий строк протермінування був?
Ще з кимось вдалося домовитись?

Ще з кимось вдалося домовитись?
10ий день протермінування тіло запропонували. На 19ий тіло частинами. Це майкредит. Більше поки ні з ким не домовлялась. Закриваю поетапно. До кінця цього місяця сподіваюся закрити все,
Тенго та мілоан погодилась на реструктуризацію. Умови мене влаштували, впевнена, шо зможу вчасно платити та без нервів.

Можливо і мені пропонували свого часу щось, але тоді таке асорті було з МФО, що не до них, закривала тих кого могла. А потім війна, я без роботи, далі декрет, вони всі продавали договори туди-сюди. А тепер є змога закривати, але вже суд)) Пару разів з колект центром розмовляла, але переплачувати стільки скільки вони хочуть то зашквар

Юристи не домовляются чи ви в "Захист" хочете звернутися?
Я звернулась заплатила 1000 і чекають пока приїду підписати договір, платіж мені розбили 1000 дала на початку місяця 5 лютого і в кінці місяця сказали оплатити 1000 і думаю що не варто було, так як просять дзвінки МФО ігнорувати, не платить нічого. А ті вже рідним звонять

Я звернулась заплатила 1000 і чекають пока приїду підписати договір, платіж мені розбили 1000 дала на початку місяця 5 лютого і в кінці місяця сказали оплатити 1000 і думаю що не варто було, так як просять дзвінки МФО ігнорувати, не платить нічого. А ті вже рідним звонять
Це Ви захисту платите?
Ігнорувати дзвінки можна і без захисту. Читайте форум. І викиньте той захист з голови і з телефонної книги

Це Ви захисту платите?
Ігнорувати дзвінки можна і без захисту. Читайте форум. І викиньте той захист з голови і з телефонної книги
Та уже тепер буду, бо толку від них ніякого, просили кидать номера які звонять мені, батькам, і типу будуть подавати скаргу за те що телефонують батькам

Та уже тепер буду, бо толку від них ніякого, просили кидать номера які звонять мені, батькам, і типу будуть подавати скаргу за те що телефонують батькам
Прикольний бізнес. Брати кошти за вітер.
Це все можно зробити абсолютно безкоштовно і самому.
Є закони які прямо забороняють шарагам дзвонити третім особам, якщо ті не давали на це згоди.
Якщо наярюють - в довільній формі заяву в НБУ про таке, з доказами хто дзвонить. Від самих третіх осіб
Їх нагнуть на ура.

Назад
Угорі