Виплата по виконавчому напряму кредитору

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Dimondk27

Форумчанин
Дописи
611
Реакції
386
Бали
3725
Dimondk27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Було в них 5 займів. 4 вже виплатив. Причому всі за тіло. Залишилось 5-те, але по ньому є виконавче провадження.
ВП на 16к. Кредит-Капітал пропонує напряму заплатити 8, і витрати на виконавця, тоді вони відізвуть виконавче, як таке, що вже не актуальне, чи як воно там..

Наскільки ця практика є дієвою,чи правильним є цей шлях?

ПС. Тіло кредиту 5000.

Було в них 5 займів. 4 вже виплатив. Причому всі за тіло. Залишилось 5-те, але по ньому є виконавче провадження.
ВП на 16к. Кредит-Капітал пропонує напряму заплатити 8, і витрати на виконавця, тоді вони відізвуть виконавче, як таке, що вже не актуальне, чи як воно там..

ПС. Тіло кредиту 5000.
Домовляйтесь за меншу суму або якщо добре вам 8 платіть.

ПС. Тіло кредиту 5000.
Головне гарантійку і платіть через банк щоб зберегти чеки

ПС. Тіло кредиту 5000.
На мій погляд краще домовитись з форумним адвокатом, напис знести, кошти за юрдопомогу повернути. Виконавець і кали перетопчуться

Домовляйтесь за меншу суму або якщо добре вам 8 платіть.

Головне гарантійку і платіть через банк щоб зберегти чеки
я і так в них всі 4 за тіло закрив, по суті збив з 75к до 10к по совокупності по 4-м кредитам.

Мене цікавить, наскільки ця,практика є дієвою, начебто були випадки, наприклад з Сенс-банком у інших користувачів..
На мій погляд краще домовитись з форумним адвокатом, напис знести, кошти за юрдопомогу повернути. Виконавець і кали перетопчуться
то довго, знесення напису від 2 до 6 місяців, мені потрібно закрити всі впровадження до вересня.

Вот у меня вопрос , может не в тему , снес надпись через суд , отправил заявление по почте чтобы отправили решение с отметкой вступления в силу и исполнительный лист (за компенсацию услуг адвоката ), прошло уже 3 месяца , так и не прислали ответ , что можно сделать ? Хотелось бы с Кредит Капитал компенсацию за услуги адвоката все таки взыскать

Вот у меня вопрос , может не в тему , снес надпись через суд , отправил заявление по почте чтобы отправили решение с отметкой вступления в силу и исполнительный лист (за компенсацию услуг адвоката ), прошло уже 3 месяца , так и не прислали ответ , что можно сделать ? Хотелось бы с Кредит Капитал компенсацию за услуги адвоката все таки взыскать
В канцелярію їхати і отримувати самому

Я чекав з вересня по травень поки сам не поїхав і скандал не влаштував.

Все по-старінкє : пест пістюліни як без пряника
Та без мата не скажеш. Намагались мене відшити бо заяву на видачу через електронний суд подавав. Мовляв то давно було і взагалі війна в країні,тривоги часто... І тут Остапа понесло... Думаю запам'ятали на довго

Назад
Угорі