Виплата коштів за рішенням суду на користь ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Prince

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
60
Бали
913
Prince не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, поділіться досвідом, можливо хтось сплачував кошти за рішенням суду на користь ЄАПБ.
Мені присудили виплатити тіло +відсоток/термін дії договорів, в мене їх було 5.
Сума вийшла не маленька, але питання не в цьому. Звернулася до ЄАПБ з офіційним листом про виплату коштів в добровільному порядку, щоб ті не зверталися до виконавчої служби, вони погодились на дану пропозицію, але надавати мені якийсь офіційний документ, як гарантію того, що після того як я почну виплачувати їм ці кошти відмовляються надавати. Юрист зі сторони ЄАПБ , який представляв їх інтереси в суді, написав мені на електронну пошту, що політикою компанії не передбачено надання такого формату документів, та за вірив мене в тому, що вони не передадуть виконавчий лист для примусового стягнення, якщо будуть бачити щомісячну оплату по кредитам ( розмір щомісячної оплати та дату внесення коштів, ми обговорили), надали мені реквізити на які потрібно вносити кошти, номера кредитних договорів та суми по кожному з цих договорів, ще сказали, щоб після кожної оплати надсилала їм квитанцію на ел. пошту. Так от, в когось були такі домовленності з ЄАПБ і як все закінчилося? Переживаю, щоб не вийшло так, що я перераховую кошти кожного місяця, а вони передадуть на примусове стягнення.

Згідна, але все ж таки не хочеться, щоб відкрили ВП, блокування рахунків і т. д.
тут надійніше з зп виплачувати (без арешту, адже ВС сказав, що не можна одночасно і арешт, і відрахування з ЗП), чим домовлятись з шарагою
на 99% впевнений, що коли ви добровільно сплатите більшу частину по рішенню, єбаб або на виконавчу подасть, або продасть договір далі і уже перекупщик замінить стягувача і подасть на виконання знову по повній сумі

тут надійніше з зп виплачувати (без арешту, адже ВС сказав, що не можна одночасно і арешт, і відрахування з ЗП), чим домовлятись з шарагою
на 99% впевнений, що коли ви добровільно сплатите більшу частину по рішенню, єбаб або на виконавчу подасть, або продасть договір далі і уже перекупщик замінить стягувача і подасть на виконання знову по повній сумі
Якщо не можна і арешт і відрахування з з/ п, чому тоді багато на форумі пишуть, саме про те, що виконавець наклав арешт на рахунки та люди не можуть зняти з/ п, чи я щось не так розумію?
А що, договори, після того, як шарага виграла суд теж можуть продавати?

Якщо не можна і арешт і відрахування з з/ п, чому тоді багато на форумі пишуть, саме про те, що виконавець наклав арешт на рахунки та люди не можуть зняти з/ п, чи я щось не так розумію?
тому що багато виконавців бєспрєдєльщіки, для яких рішення вс - не аргумент (дехто знімає арешт по заяві, ще з невеликою кількістью доводиться судитись з цього приводу)
А що, договори, після того, як шарага виграла суд теж можуть продавати?
можуть і продають

Я б платив на пряму. За домовленістю.
Квитанції про сплату зберігати на випадок відкриття вп.
Тоді їх можна буде показати виконавцю і він зменшить суму по вп.

Я б платив на пряму. За домовленістю.
Квитанції про сплату зберігати на випадок відкриття вп.
Тоді їх можна буде показати виконавцю і він зменшить суму по вп.
От мені їх юрист і сказав, щоб обовязково при внесенні платежів потрібно вказувати # договору по якому вносяться кошти та # рішення суду, за яким йде добровільне виконання,щоб в квитанції всі ці дані були.

От мені їх юрист і сказав, щоб обовязково при внесенні платежів потрібно вказувати # договору по якому вносяться кошти та # рішення суду, за яким йде добровільне виконання,щоб в квитанції всі ці дані були.
В цьому випадку вони будуть швидше бачити платежі.
Та і виконавцю буде легше доказати що саме за цю справу Ви сплачували.
Але квитанції треба зберігати 100%.

Да єапб хоть і противні, але більш менш адикватні з юридичної сторони колектори, яб платив без вагань. Але то я!) А ви вже вирішуйте самі.

Домовилися про оплату в досудовому порядку. В понеділок обіцяли скинути гарантійний лист. Побачимо,як там далі буде.

Домовилися про оплату в досудовому порядку. В понеділок обіцяли скинути гарантійний лист. Побачимо,як там далі буде.
в досудовому порядку то коли...справа була в суді і подали відзив? чи тоді коли купили?

в досудовому порядку то коли...справа була в суді і подали відзив? чи тоді коли купили?
Коли купили. Правда,уже два роки як купили. Але то таке. Умови мене влаштували, гарантійний лист надали. Зараз сплачую частинами

Назад
Угорі