Виплачене виконавче провадження. Потрібна допомога.

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 301

Innash88

Форумчанин
Дописи
190
Реакції
237
Бали
5180
Innash88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Маю два відкритих виконавчих провадження в дії, але одне з них було закрите ще у 2020 році - сплата була з зп на основному місці роботи. Незвернула увагу тоді, що нотаріус не закрив його і воно висить в Дії як відкрите і несплачене. Зараз в родині горе,чоловіку діагностували рак, потрібно терміново продати пай, але сказали що вони повинні будуть сплатити гроші за ці впровадження. За одне я розумію, воно сплачено тільки трохи, бо звільнилася з роботи через хворобу, але ж те закрите, але не відмічене. Підкажіть будь ласка можливо є в когось зразок заяви на ім'я юриста який його відкривав, щоб він подав відомості до реєстру, що я його сплатила. Тому що зараз кожна копійка на вагу золота, а платити вдруге 11 тис, не має ні змоги ні бажання. Дякую наперед за допомогу

значить повернуто стягувачу
хрєнова ситуація .
Це одне сплачено трохи, там я розумію що скасовувати лише через суд, але на це немає часу А інше, по якому і є питання, висить те яке було сплачено в повному обсязі ще у 2020 році, і його вираховували з зп

але на це немає часу
без суду все одно дуже мало шансів, якщо це напис
А інше, по якому і є питання, висить те яке було сплачено в повному обсязі ще у 2020 році, і його вираховували з зп
ну тоді до виконавця звертатись, щоб закрив у зв'язку з повним виконанням

без суду все одно дуже мало шансів, якщо це напис

ну тоді до виконавця звертатись, щоб закрив у зв'язку з повним виконанням
Це всеодно не врятує... друге косяк конкретний.
Бо якщо судитись - довго і нудно, а в ситуації як людина написала... мда.

[POSTS=300]Оце одна з тих ситуацій, коли хочеться іншим нагадати... коли пишуть " да поx, да що вони мені зроблять"... не варто забивати на вп, бо зараз не до нього... а стається таке що потім не знаєш до кого бігти.[/POSTS]

Це всеодно не врятує... друге косяк конкретний.
Бо якщо судитись - довго і нудно, а в ситуації як людина написала... мда.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=300]ну тут відносно швидкі варіанти є , але треба займатись і сама людина це не зробить[/POSTS]

Назад
Угорі