Вимога виконавця на отримання інформації, яка містить банківську таємницю

• Автор теми Автор теми Mariia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 936

Mariia

Читач
Дописи
20
Реакції
8
Бали
5060
Mariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Доброго дня.
Маю виконавче провадження.
Виконавець наклав арешт на рахунки.
Я направила на його ім'я, заяву про зняття арешту та дві довідки з банку: одна про відкриття рахунку, друга про цільове призначення рахунку.
У відповідь на це, виконавець направив вимогу до того банку на отримання інформації, яка містить банківську таємницю. Чи є правомірною ця дія? Чи має виконавець право на отримання інформації про наявність та стан рахунків?

Всім Доброго дня.
Я направила на його ім'я, заяву про зняття арешту та дві довідки з банку: одна про відкриття рахунку, друга про цільове призначення рахунку.
У відповідь на це, виконавець направив вимогу до того банку на отримання інформації, яка містить банківську таємницю. Чи є правомірною ця дія? Чи має виконавець право на отримання інформації про наявність та стан рахунків?

Так має право.

Направив Запит, значить йому зайшла Ваша заява.

Моніторьте, зніме ареш 50 на 50.

Є і мене теж таке одне дільце--- чекаємо.

Я їм дзвонила, каже, що не збирається знімати, томущо рахунок не підпадає під 73 статтю.
Так, дійсно в ній немає інформації про зарплатний рахунок, але зарплата, це цільові кошти і від мене є тому підтвердження, не розумію як діяти далі? Яка стаття регулює цільові кошти?

Всім Доброго дня.
Да, конечно имеет полное право на это...

Назад
Угорі