Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
теж тільки що прийшло, тільки і числа від якого договір не написало, тепер сиджу думаюМені також прийшло,що мій договір продано довірі і гарантії, а хто продав, я не знаю, 27мфо,тільки номер договору і від якого числа договір

Тоже пришло. Посмотрел во всех кабинетах мфо ни словаТоже пришло смс "ФИО... должника, БОРГ за Дог. № ......, відступлено до ТОВ «ФК«ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ». Наслідки будуть залежати виключно від ВАС! Чекаємо дзвінок за тел.: 0443693347.
Какие канторы им продают?
Мене теж майкредит продав,я телефонувала в Довіра та Гарантія довела іх до того що вони мене напевно заблокували тому що коли телефоную говорить що на даний момент не можуть прийняти мій дзвінок і так уже 2год,але якщо чесно то щось і так страшно може хтось щось за них розкаже????і чи телефонують вони родичам і сусідамНашол!! Mycredit меня продал.
В моём случае,пока только мне и контактным.Смс тоже мне и контактным(((Но я ни разу не общалась с ними за пару месяцев.Как они с вами разговаривали?Мене теж майкредит продав,я телефонувала в Довіра та Гарантія довела іх до того що вони мене напевно заблокували тому що коли телефоную говорить що на даний момент не можуть прийняти мій дзвінок і так уже 2год,але якщо чесно то щось і так страшно може хтось щось за них розкаже????і чи телефонують вони родичам і сусідам
Мені не давали слово сказати а одна дамочка навіть сказала що хочеш оплачуй хочеш ні що він це не цікавить і ій все рівно,а там сума із тіла 4000 виросла до 14000,я згідна тільки на тіло і всеВ моём случае,пока только мне и контактным.Смс тоже мне и контактным(((Но я ни разу не общалась с ними за пару месяцев.Как они с вами разговаривали?
ничего им не плати!Мені не давали слово сказати а одна дамочка навіть сказала що хочеш оплачуй хочеш ні що він це не цікавить і ій все рівно,а там сума із тіла 4000 виросла до 14000,я згідна тільки на тіло і все
А як далі бути? В мене ще 5 МФОничего им не плати!
Гарно дякую а що можете сказати за кредит капітал?никому ничего не плати! требуй оригиналы документов по укрпочте заказными письмами с уведомлением, иначе проси адрес (именно откуда они звонят) куда приехать с полицией?! все!!!
они тебе все равно ничего не пришлют и ничего не скажут)))
Назойливые слишком.Звонки,смс.Тоже пока мне и контактным.Пару раз разговаривала(как только передали)там вообще не скем говорить.Хамки....Больше не общаюсь.с марта вроде они у меня.Гарно дякую а що можете сказати за кредит капітал?
тоже такое пришло, это мой кредит продалТоже пришло смс "ФИО... должника, БОРГ за Дог. № ......, відступлено до ТОВ «ФК«ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ». Наслідки будуть залежати виключно від ВАС! Чекаємо дзвінок за тел.: 0443693347.
Какие канторы им продают?
Меня майкредит кредит капиталу продал..тоже такое пришло, это мой кредит продал
А кому то кроме вас звонят?Мало звонков.Сначала звонили по пару раз в день,теперь раз в пару дней.Ни разу не общалась.