MyCredit Вимога адвоката. Щось нове?

• Автор теми Автор теми Genio90
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 621

Genio90

Читач
Дописи
8
Реакції
0
Бали
276
Genio90 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Сьогодні прийшов лист додому поштою від ТОВ "Фінансова компанія "Пінг-Понг"", де пишуть, що вони уклали договір факторингу з ТОВ "Фінансова компанія"Довіра та Гарантія"", які в свою чергу раніше укладали такий же договір с мфо MyCredit. Мій кредит с MyCredit був оформлений ще в січні 2019 року, тобто 5 років тому.

Так от в цьому листі пропонують акцію, щоб я оплатив частину боргу, інше спишуть. Це всім знайоме, суть не в цьому. Ще в цьому листі була Вимога адвоката, де адвокат погрожує стягнути кошти через суд, якщо вчасно не оплачу борг. А також від цього адвоката Ордер на надання правничої допомоги ТОВ "Фінансова компанія Пінг-Понг". До речі, адвокат Білецький Богдан Михайлович, зареєстрований радою адвокатів Київської області.

Так от запитання до форуму - хтось з таким методом вже стикався, де залучають уже адвоката, чи це щось нове від цих фінансових шараг? Просто давно тут не був уже, забув про ці шараги, а тут наповнили про себе))

Я отримав такого ж листа від пінгів. Адвокат теж співпадає. Текст погроз - юридичний нонсенс (заборона виїзду, кримінальне переслідування і т.д.)

Я отримав такого ж листа від пінгів. Адвокат теж співпадає. Текст погроз - юридичний нонсенс (заборона виїзду, кримінальне переслідування і т.д.)
Я з 2019 року вже нічого не боюсь від них. Просто цікаво про їх новий метод. З нотаріусами вже награлися, тепер по адвокатам вирішили пройтися.

Я з 2019 року вже нічого не боюсь від них. Просто цікаво про їх новий метод. З нотаріусами вже награлися, тепер по адвокатам вирішили пройтися.
так, схоже, в них новий тренд
Да, для мужчин сейчас эта пугалка очень актуальна от МФО и калов
ну, это видно так, до кучи прилеплено. ради многабукофф. пингпонгарасы обожают большие разноцветные буквы в огромном количестве. чтобы письмо выглядело как сон наркомана

Теж отримав такий лист, адвокат той самий. Тільки в мене вони від мілоан

Пін-понги, почали активно до суду ходити(((
маю вже 3 справи з ними, за останній місяць-півтори
Так,"активначати "вони почали,але по "свіжаковим" договорам,а ті які задавнені,то успіхів вони там не мають.

Пін-понги, почали активно до суду ходити(((
маю вже 3 справи з ними, за останній місяць-півтори
А підкажіть, будь ласка, там всі ті справи ходить білецький? І, який він, як суперник? Наскільки сильна в них позиція?
Якщо це, звичайно не таємниця

А підкажіть, будь ласка, там всі ті справи ходить білецький? І, який він, як суперник? Наскільки сильна в них позиція?
Якщо це, звичайно не таємниця
честно кажучи, навіть не звертав увагу на ПІБ представника))))
по моїх справах ще рішень не має.

по реєстру суд рішень, більше 100 справ на їх користь повністю, або тіло + відсотки за строк дії договору.
правда, як завжди, люди не охоче захищаються))))

Назад
Угорі