викупає коллекторське агенство Кавказ мій борг

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонив мамед чи ахмед , що викупає коллекторське агенство Кавказ мій борг .З 3000-2000 пролонгаціями. 4міс мовчали, а сьогодні жесть. Обзвонили директора його жінку та його дітей, пів колективу з погрозами. Я казала, що мошенники, але директор написав заяву у міліцію та сказав, якщо правда, що я брала, то я повинна буду виплатити 67000. Мене трясе з ранку, не знаю, порадьте що робити? Мабуть прийдеться звільнитись! Заяву в кіберполіцію написала, а толку!

Сьогодні подзвонив мамед чи ахмед , що викупає коллекторське агенство Кавказ мій борг .З 3000-2000 пролонгаціями. 4міс мовчали, а сьогодні жесть. Обзвонили директора його жінку та його дітей, пів колективу з погрозами. Я казала, що мошенники, але директор написав заяву у міліцію та сказав, якщо правда, що я брала, то я повинна буду виплатити 67000. Мене трясе з ранку, не знаю, порадьте що робити? Мабуть прийдеться звільнитись! Заяву в кіберполіцію написала, а толку!
В поліції з нього скоріш за все посміються

Підскажіть, хто що порадить ! Бо собі щось зроблю, дитина хвора +це, за 1 рік просрочкі думала що буде легче, а де там!!!

Директор сказав, щоб всю суму погасила!!!
Як діяти в даній ситуації

Последние судороги отжать денег)) какой к ипеням Кавказ и Махмуд? Сидит вафельные с гарнитурой- строчит бред...а от директор может подзалететь под принуждение к выполнению,а это уже статья ККУ

Предупредите директора что вы накатаете полицаям на него маляву...это для них не звониллк ловить- отработают на раз

Мій, бо заділи його та його сімю + як він сказав страджаєвесь пед колектив

Підскажіть, хто що порадить ! Бо собі щось зроблю, дитина хвора +це, за 1 рік просрочкі думала що буде легче, а де там!!!
По-перше заспокійтесь і візьміть верх над своїми емоціями.
В стані афекту розум не працює.
По-друге, раз ви вже сказали директору, що це аферисти - стійте на цьому до кінця. Кажіть, що теж звернулись до правоохоронців і ті мають розбиратися.
Впринципі це "агенство Кавказ " фактично і є злодюжки-курокради.
Нічого окрім погроз по телефону вони не можуть зробити, бо вони ніхто і звати їх так само. Вони ніколи не приїдуть і тим більше не підуть до суду.
Подзвонять і перестануть. Це звичайно неприємно, проте якщо ваш директор не останній імбіцил, він все зрозуміє.

Пусть обращается в полицию, вы здесь причем
Він це ізробив, але я казала, що аферисти. А він сказав, що докопається до правди і якщо в мене там ось є -то я маю платити все, + йому моральну компенсацію

Він це ізробив, але я казала, що аферисти. А він сказав, що докопається до правди і якщо в мене там ось є -то я маю платити все, + йому моральну компенсацію
Пусть копает куда хочет, вы тут причем, вы его номер не давали. А указывать платить вам или нет, это явно не ему

По-перше заспокійтесь і візьміть верх над своїми емоціями.
В стані афекту розум не працює.
По-друге, раз ви вже сказали директору, що це аферисти - стійте на цьому до кінця. Кажіть, що теж звернулись до правоохоронців і ті мають розбиратися.
Впринципі це "агенство Кавказ " фактично і є злодюжки-курокради.
Нічого окрім погроз по телефону вони не можуть зробити, бо вони ніхто і звати їх так само. Вони ніколи не приїдуть і тим більше не підуть до суду.
Подзвонять і перестануть. Це звичайно неприємно, проте якщо ваш директор не останній імбіцил, він все зрозуміє.
він уже пробив,що контора реальна і т.д. просто в мене вже немає сил. НІЯКИХ взагалі, щось доказувати, боротися!

Назад
Угорі