Роман Йосипович
Форумчанин
- Дописи
- 721
- Реакції
- 568
- Бали
- 5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені здається, Ваш голос хочуть почути. ВиманюютьШановні коллєги! Прийшло сьогодні на мейл. Хто що скаже? Ваші думки
Это точно! Замануха чтоб вас услышать и нагрузить!Мені здається, Ваш голос хочуть почути. Виманюють
Думаю, что а обед им зачем? твapu работают пять часов, ещё и жрать хотят? Не много ли?Шановні коллєги! Прийшло сьогодні на мейл. Хто що скаже? Ваші думки
Можливо. Бо я з тими дебілами ні про що розмовляти не хочу. Неадеквати.Мені здається, Ваш голос хочуть почути. Виманюють
Ну да, как же.....Что для этого нужно? А совсем ничего - позвонить и под запись рассказать сколько и кому должен, признавая и потакая грабежу со стороны этих ypoдoв.Шановні коллєги! Прийшло сьогодні на мейл. Хто що скаже? Ваші думки
Вони обідились бо ви з ними нерозмовляєте, хочуть таким чином почути ваш голос ?Шановні коллєги! Прийшло сьогодні на мейл. Хто що скаже? Ваші думки
не встречал, по месту прописки не живу, но мне бы сообщилиА подскажите они приежают?