Виконавець розшукує вже не мою машину

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 445

Dyadjko

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
14
Бали
5060
Dyadjko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Передісторія така: була в мене старенька машина в поганенькому стані, яку я два роки тому продав через контору, яка займається автовикупом. Ну як продав - дав довірку на право розпоряджання майном терміном чи то на 1 чи на 2 місяці. Покупець зобов"язувався зняти її з обліку і переоформити в цей термін. Через деякий час той справду скинув мені в вайбер документ про зняття з обліку і я благополучно забув ту історію.

А ось сама історія. В лютому відкрили провадження по програному суду. Ну і виконавець же запит в МРЕО відправляв - в системі висить документ, що за таким-то мною нічого зареестрованого нема і ще в одному, іншому і ще довоєнному провадженні теж є такий же документ. Але буквально тиждень назад з"являється там постанова про розшук моєї колишньої машини - марка, номерний знак співпадають. У відкритих реєстрах по цьому номеру нічого не знаходиться.

Що це може бути за чудасія?

Dyadjko, ну покупцю буде привіт. Або так переоформив, або так працюють реєстри.

Діду, цікавість мене розбира...як так, що є два різних документи, по яких за мною нічого не зареєстровано і тут раптом з"являється постанова на розшук того, що мені не не належить...)))

Діду, цікавість мене розбира...як так, що є два різних документи, по яких за мною нічого не зареєстровано і тут раптом з"являється постанова на розшук того, що мені не не належить...)))
Ну в нас все через ХХХ ( паркан).
Виконавці виконують виконавче )

так от я думаю може виконавця натянуть якось за те, що виносить безпідставні постанови?

Ну в нас все через ХХХ ( паркан).
Виконавці виконують виконавче )
Виконавці ісполняють ісполнєніє
так от я думаю може виконавця натянуть якось за те, що виносить безпідставні постанови?
На яких підставах?

Виконавці ісполняють ісполнєніє

На яких підставах?

У виконавця є офіційна відповідь МРЕО, що за мною нічого не зареєстровано. Але він десь викопує інформацію про те, що за мною колись було зареєстровано і оголошує це в розшук....Це як?

Назад
Угорі