Dyadjko
Форумчанин
- Дописи
- 16
- Реакції
- 14
- Бали
- 5060
Dyadjko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Передісторія така: була в мене старенька машина в поганенькому стані, яку я два роки тому продав через контору, яка займається автовикупом. Ну як продав - дав довірку на право розпоряджання майном терміном чи то на 1 чи на 2 місяці. Покупець зобов"язувався зняти її з обліку і переоформити в цей термін. Через деякий час той справду скинув мені в вайбер документ про зняття з обліку і я благополучно забув ту історію.
А ось сама історія. В лютому відкрили провадження по програному суду. Ну і виконавець же запит в МРЕО відправляв - в системі висить документ, що за таким-то мною нічого зареестрованого нема і ще в одному, іншому і ще довоєнному провадженні теж є такий же документ. Але буквально тиждень назад з"являється там постанова про розшук моєї колишньої машини - марка, номерний знак співпадають. У відкритих реєстрах по цьому номеру нічого не знаходиться.
Що це може бути за чудасія?
А ось сама історія. В лютому відкрили провадження по програному суду. Ну і виконавець же запит в МРЕО відправляв - в системі висить документ, що за таким-то мною нічого зареестрованого нема і ще в одному, іншому і ще довоєнному провадженні теж є такий же документ. Але буквально тиждень назад з"являється там постанова про розшук моєї колишньої машини - марка, номерний знак співпадають. У відкритих реєстрах по цьому номеру нічого не знаходиться.
Що це може бути за чудасія?