Muxomor
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1702
- Реакції
- 2332
- Бали
- 5480
Muxomor не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Там в постановах идентификатор доступа естьА це як
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там в постановах идентификатор доступа естьА це як
А це як
Вводите ідентифікатор доступу і дивитеся. А ще краще проконсультуватися з юристами, якщо не дуже на цьому розумієтися
Дякую дужеВводите ідентифікатор доступу і дивитеся. А ще краще проконсультуватися з юристами, якщо не дуже на цьому розумієтися)
А чому лист про ВП обов'язково забирати?Просто мій виконавець такий розумний відправив лист в населений пункт з такою самою назвою але іншого району..то що мені аж туди перти за тим листом?Виконавець на укрпошту пришле лист з документами, його треба забрати. Плюс на АСВП гляньте всі його постанови. Ідентифікатор є в Дії. І не тягніть зі зверненням до юриста.
Есть и у меня такие в набореНарешті дочитала Гоуфінго це від тої кантори
таки не дебтфорт же.Нарешті дочитала Гоуфінго це від тої кантори
А яке тіло і скільки хочуть?Майже три роки мовчали
Ви маєте свій приклад, а я забираю документи по ВП. Не всі виконавці такі.А чому лист про ВП обов'язково забирати?Просто мій виконавець такий розумний відправив лист в населений пункт з такою самою назвою але іншого району..то що мені аж туди перти за тим листом?
А ЗАЧЕМ БОЛЬШИМИ БУКВАМИ ?Сделали '''ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ'''' В ДОДАТКІ ДІЯ ПОБАЧИЛА,,,ЩО ДАЛІ
А ЗАЧЕМ БОЛЬШИМИ БУКВАМИ ?
Может у человека зрение плохоеОффтопА ти для чого?
Можна без образ,далекозорий ти нашМожет у человека зрение плохое
Звісно, не мав наміру навітьМожна без образ,
Не тикай бо не вивезеш.далекозорий ти наш
Щоб ти поніс не вивозний,сюди не по образи йдуть,а про допомогу,а ти,ви чи воно,немає ображати,дякую за увагу?Звісно, не мав наміру навіть
Не тикай бо не вивезеш.