Виконавчий напис та Нова Пошта

• Автор теми Автор теми David Stone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І не только очень четко, а еще и очень медленно и с выражением)))
Ага, и обязательно через "извиняюсь".
Просто некоторые регестрируются на форуме явно не по прямому его назначению и такими нужно цацкаться. Это обязательно)

Тобто ви всіх форумчан вважаєте не розумними???

А що це таке ... в контексті інтернет-форума ?))

Не бачу сенсу в цьому, з вашими примітивними запитаннями й Вікіпедії вистачить.

Не варто)
Ой та ладно, я ж бачу що вам важко визнавати свої помилки. Ви он аж плутатись з «терміналами» почали, тільки щоб не визнати що перший пост про Приват заплутано написали.
От ви любите когось повчати, а коли вас критикують то ви аж піною йдете. Не робіть так.

Ой та ладно, я ж бачу що вам важко визнавати свої помилки. Ви он аж плутатись з «терміналами» почали, тільки щоб не визнати що перший пост про Приват заплутано написали.
От ви любите когось повчати, а коли вас критикують то ви аж піною йдете. Не робіть так.
Хм.. Странно..Я с первого раза поняла.)

Да что ж с вами не так?! Первый пост понятен полностью тут ,как минимум, двум людям: мне и Litvinenko_Nika, что уже исключает то, что он запутано написан. Для вас, возможно. Второе, про "важко визнавати помилки", абсолютно не правда. Я человека "знаю", пусть и виртуально не первый день. Он точно умеет признавать свои ошибки. Ошибается просто редко ;) Так что не наводите кипиш из-за своего субъекивного мнения!

Ви он аж плутатись з «терміналами» почали, тільки щоб не визнати що перший пост про Приват заплутано написали.
:facepalm: Тугий ви якийсь. Я, як раз, на відміну від вас, не "плутався", а досить читабельно сформував свої пости. Про що свідчать відповіді інших форумчан.
Проте вам ніби не зрозуміло. Отже висновок сам по собі напрошується : або ви настільки глупий, або ( в чому в мене сумнівів особисто нема ) - черговий недолугий троль.
Адже ми попрощалися. Що вас надихає на рецидив?)

Вам было непонятно, Валико разжевал на счет терминала, и теперь получаеться что он пытался кого-то поучать?

ВаЛиКо,
Оффтоп
ну вот как так, кого то сам «поучал« , а меня не позвал ;) :beee:

Вредний він,це точно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі