Виконавчий напис та Нова Пошта

• Автор теми Автор теми David Stone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ще раз : читайте уважніше.

Причим тут заблоковані карти? Ви ніколи не користувались АйБоксами без карти, закидая нал?
У вас пост про Приват так сформульований, що дійсно не зрозуміло. Я теж подумав що йдеться про Приват24 і операції з рахунками

У вас пост про Приват так сформульований, що дійсно не зрозуміло. Я теж подумав що йдеться про Приват24 і операції з рахунками
Странно...А я все сразу поняла..Что пользуется Приватом без проблем и с заблокированным счётом.

Словосполучення "через термінал" для вас означають Приват24 чи я десь згадував Приват24 в постах?
Якщо щось не зрозуміли - перепитайте, а не визначайте що і як сформульовано.

Я не людям, а конкретно вам, ВаЛиКо, кукукаю.
;)

Я навіть в приваті ( де заблоковані рахунки виконавцем ) без перешкод здійснюю платежі ( перерахунки коштів ) під своїм ім'ям.
Шось не бачу тут слів «через термінал».

В постах нижче прокоментованого вами я пояснив для тих, хто не зрозумів про що я писав, про що саме йдеться.
От і добре. А в наступний раз можете формулювати думку чоткіше з першого разу ?

Якщо буду бачити ваш нікнейм - обов'язково.
Не розумію чому ви викаблучуєтесь. bow1966 задав вам нормальне питання, бо ви незрозуміло написали. Litvinenko_Nika підтердлиа що написано неоднозначно. От і я кажу що треба ясніше формулювати думки, щоб людей не плутати. А ви тут влаштували якісь викрутаси. Може я ваше самолюбство задів? Ну буває, головне не хвилюйтесь, все буде добре.

Не розумію чому ви викаблучуєтесь.
Ви багато чого не розумієте, варто задуматись над цим.
bow1966 задав вам нормальне питання, бо ви незрозуміло написали.
От як раз йому я і відповів в постах і діалог закінчено. Проте вам треба продовжити "лити воду"... Ну таке - це ваша тема.
От і я кажу що треба ясніше формулювати думки, щоб людей не плутати.
Ще раз повторю - це ваша суб'єктивна думка і якщо чесно - вона мене абсолютно не цікавить.
А ви тут влаштували якісь викрутаси.
Навпаки. Я закінчив постити в контексті теми, але не відповісти на ваші безглузді випади не міг.
Може я ваше самолюбство задів?
:rolleyes: ... Ну за більше, ніж два роки на форумі це не вийшло ні в кого, тим більше у вас не вийде - занадто ви прямолінійний і напижений)
Ну буває, головне не хвилюйтесь, все буде добре.
Дякую, навзаєм)

Ви багато чого не розумієте, варто задуматись над цим
Якби я був розумним у мене б не було приводу заходити на цей форум, наче не ясно.
Бачу ви любите розумничати, повчати інших, боїтесь коли хтось зазіхає на ваш авторитет. А я люблю сперечатись з таким як ви. Тож, ми ще зустрінемось ?

Якби я був розумним у мене б не було приводу заходити на цей форум, наче не ясно.
Тобто ви всіх форумчан вважаєте не розумними???
Бачу ви любите розумничати, повчати інших, боїтесь коли хтось зазіхає на ваш авторитет.
А що це таке ... в контексті інтернет-форума ?))
А я люблю сперечатись з таким як ви.
Не бачу сенсу в цьому, з вашими примітивними запитаннями й Вікіпедії вистачить.
Тож, ми ще зустрінемось ?
Не варто)

Да.Тепер страшно комусь писати щось

Да.Тепер страшно комусь писати щось
Нормальная темя для теперешних новичков. Создать тему, задать вопрос, а потом сказать, что ты не правильно пишешь и вообще не учи меня жизни :sarcastic:

Нормальная темя для теперешних новичков. Создать тему, задать вопрос, а потом сказать, что ты не правильно пишешь и вообще не учи меня жизни :sarcastic:
Ага.Я,обещала себе,что тем создавать больше не буду.Но так хочется....
Меня старые ,,новачки,,особенно прикалывают

Не розумію чому ви викаблучуєтесь. bow1966 задав вам нормальне питання, бо ви незрозуміло написали. Litvinenko_Nika підтердлиа що написано неоднозначно. От і я кажу що треба ясніше формулювати думки, щоб людей не плутати. А ви тут влаштували якісь викрутаси. Може я ваше самолюбство задів? Ну буває, головне не хвилюйтесь, все буде добре.
Сорри,я ничего не подтверждала!Я пост сразу поняла,мне было все ясно..

Шось не бачу тут слів «через термінал».
Людина написала: "Я навіть в приваті ( де заблоковані рахунки виконавцем ) без перешкод здійснюю платежі ( перерахунки коштів ) під своїм ім'ям." Тут ключове словосполучення "під своїм ім'ям")). Як на мене все досить зрозуміло. Ясно, що не з заблокованої картки. А якщо трохі знайомий з продуктами будь-якого банку, можна за долю секунди прикинути, що людина мала на увазі. А якщо вже дуже не зрозуміло спокійно перепитати)

• Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі