Виконавчий напис! Що робити?

• Автор теми Автор теми Oles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Oles

Only read
Дописи
69
Реакції
15
Бали
283
Oles не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже тиждень як відкрито виконавче провадження, як швидко блокуються карти? Які перші кроки для зносу? Можливо юриста порадите

Oles, на главной странице форума список юристов есть.

Вже тиждень як відкрито виконавче провадження, як швидко блокуються карти? Які перші кроки для зносу? Можливо юриста порадите
Ну в мене зразу 2 рахунки заблокували, решту поки не займають

Які рахунки не чіпали чи які заблокували?
Чи зносили вн?

Уже по идее блокировать не будут, если бы блокировали то уже было бы все под арестом.
Вже тиждень як відкрито виконавче провадження, як швидко блокуються карти? Які перші кроки для зносу? Можливо юриста поради

Профіт кппітал і кредит капітал це одне й теж чи апсолютно різні кантори?

Доброго дня. Може підкажете що буде коли немає ні майна,ні рахунків в банку ( карти я сама заблокувала),але обіцяють зробити вн,які можуть бути їх подальші дії при тому,що реально на моє ім'я немає нічого крім прописки в квартирі батька моєї дитини з яким не живу.

Доброго дня. Може підкажете що буде коли немає ні майна,ні рахунків в банку ( карти я сама заблокувала),але обіцяють зробити вн,які можуть бути їх подальші дії при тому,що реально на моє ім'я немає нічого крім прописки в квартирі батька моєї дитини з яким не живу.
Наверное удержание с зп

Якщо нема майна і оф.доходу то нехвилюйиесь. у Вас є 3и роки в судовому порядку його знести

Подскажите , у кого-то есть пример позовной заявы ?
Для визнання інн такою яка не є дійсною

Подскажите , у кого-то есть пример позовной заявы ?
Для визнання інн такою яка не є дійсною
А Вы думаете за что юристы деньги берут? За содержание позовної заявы... Рекомендуют найти на судовой владе дело о сносе ИНН, внимательно прочитать и, если решили сами сносить, самому подготовить на основании информации судебного дела

Назад
Угорі