Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну в мене зразу 2 рахунки заблокували, решту поки не займаютьВже тиждень як відкрито виконавче провадження, як швидко блокуються карти? Які перші кроки для зносу? Можливо юриста порадите
Які рахунки не чіпали чи які заблокували?Ну в мене зразу 2 рахунки заблокували, решту поки не займають
Чи зносили вн?Ну в мене зразу 2 рахунки заблокували, решту поки не займають
В процесіЯкі рахунки не чіпали чи які заблокували?
Чи зносили вн?
Вже тиждень як відкрито виконавче провадження, як швидко блокуються карти? Які перші кроки для зносу? Можливо юриста поради
Доброго дня. Може підкажете що буде коли немає ні майна,ні рахунків в банку ( карти я сама заблокувала),але обіцяють зробити вн,які можуть бути їх подальші дії при тому,що реально на моє ім'я немає нічого крім прописки в квартирі батька моєї дитини з яким не живу.Ну в мене зразу 2 рахунки заблокували, решту поки не займають
РізніПрофіт кппітал і кредит капітал це одне й теж чи апсолютно різні кантори?
Наверное удержание с зпДоброго дня. Може підкажете що буде коли немає ні майна,ні рахунків в банку ( карти я сама заблокувала),але обіцяють зробити вн,які можуть бути їх подальші дії при тому,що реально на моє ім'я немає нічого крім прописки в квартирі батька моєї дитини з яким не живу.
І зп також немає)))))Наверное удержание с зп
А Вы думаете за что юристы деньги берут? За содержание позовної заявы... Рекомендуют найти на судовой владе дело о сносе ИНН, внимательно прочитать и, если решили сами сносить, самому подготовить на основании информации судебного делаПодскажите , у кого-то есть пример позовной заявы ?
Для визнання інн такою яка не є дійсною
Есть такая заява и заява забезпечення позовуПодскажите , у кого-то есть пример позовной заявы ?
Для визнання інн такою яка не є дійсною