Виконавчий напис прислали на роботу деректору

• Автор теми Автор теми innakrava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Якщо по факту, то це не аргумент, аргументом буде рішення суду. Хіба що для пояснення ситуації в особистому порядку. Тобто 20% будуть відраховувати в будь-якому випадку до відповідного рішення суду, навряд чи директор/бухгалтер захочуть ризикувати. Хоча вчора ввечері обговорювалась тема, що саме приватні виконавці мають менше повноважень зі впливу на виконання постанов. Є поодинокі випадки, коли керівництво за власним переконанням не виконувало постанову. Проте, по суті це порушення закону і схиляти до цього не варто.
Домовтесь про отримання з/п готівкою, оскільки є ризик блокування банківських рахунків.

Есть риск, что карту заблокируют и оставшимися 80% просто не сможете пользоваться...
Тобто можуть відраховувати без рішення суду? Правильно я розумію?

Так. Відраховують за виконавчим провадженням. Воно може бути відкрито в двох випадках:
1) на підставі рішення суду, за яким Ви винні певну суму коштів
2) на підставі виконавчого напису нотаріуса - саме про це і йдеться мова
Але ВНН та/або відкрите за ним ВП можна і потрібно оскаржувати в судовому порядку, оскільки там завжди є порушення, якщо йдеться про нотаріально незавірені договори беззаставного споживчого кредитування (МФО і більшість банківських продуктів - сюди належить).

Доброго дня! Сьогодні мамі на роботу прислали виконавчий напис від довіри і гарантії від імені Клименка Р. Що там написано бугалтер і директор не дали почитати, сказали не мають права. І тепер требують, щоб вона їхала в Київ до нього і взяла довідку, що вона нічого не брала, або вони зніматимуть 20 % із зарплати. Що робити?
Не паниковать. Взять копию постанову у бухгалтера. Ждать документы от исполнителя и в суд. Придет ухвала из суда и никто не будет ничего высчитывать.
Конечно. До решения суда приходит ухвала и приостанавливают высчитывать или вообще не в считывают если успеете.только в суд

Не паниковать. Взять копию постанову у бухгалтера. Ждать документы от исполнителя и в суд. Придет ухвала из суда и никто не будет ничего высчитывать.
Чего ждать? Копии постановления от бухгалтера уже достаточно для суда

Доброго дня! Сьогодні мамі на роботу прислали виконавчий напис від довіри і гарантії від імені Клименка Р. Що там написано бугалтер і директор не дали почитати, сказали не мають права. І тепер требують, щоб вона їхала в Київ до нього і взяла довідку, що вона нічого не брала, або вони зніматимуть 20 % із зарплати. Що робити?

в суд идти надо))
и жалобу в НБУ о деятельности "Довіра і гарантія" без ліцензії ТЫЦ

? а это тут при чем? они могли долг выкупить до момента когда остались без лицензии))
могли и до, но взыскивают по договору факторинга, а без лицензии НИЗЯ

Надо ещё смотреть по кому там именно ИП по Довире или же по Диджи финанс
согласен

и жалобу в НБУ о деятельности "Довіра і гарантія" без ліцензії ТЫЦ
С лицензией у них всё в порядке ...

ТОВ "ФК "ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ"
Код ЄДРПОУ 38750239

Статус юридичної особи (cтаном на 28.07.2020) - Не перебуває в процесі припинення

С лицензией у них всё в порядке ...

ТОВ "ФК "ДОВІРА ТА ГАРАНТІЯ"
Код ЄДРПОУ 38750239

Статус юридичної особи (cтаном на 28.07.2020) - Не перебуває в процесі припинення

Действительность юр.лица и разрешенные виды деятельности - вещи разные) лицензия на факторинг, я так понимаю

Действительность юр.лица и разрешенные виды деятельности - вещи разные) лицензия на факторинг, я так понимаю
Вадя там в ссылке на сайт ниже есть КВЕД, а именно 64.99 - " Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення) "

Ты хочешь сказать, что вернули?
:yes2: ... а чё тута удивительного ))
Я вобще с этого "рынка" окуеваю. Я когда "докатился" до микрозаймов - года 3,5 назад - их было штук 30 максимум... А теперь !!!!
С тем что вокруг и около "неплатникЫ"

:yes2: ... а чё тута удивительного ))
Я вобще с этого "рынка" окуеваю. Я когда "докатился" до микрозаймов - года 3,5 назад - их было штук 30 максимум... А теперь !!!!
С тем что вокруг и около "неплатникЫ"
Не, КВЕД и наличие лицензии - вещи все таки разные, это надо не в реестре юр.лиц смотреть

Назад
Угорі