Виконавчий напис по закритому кредиту

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 549

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От цікавить таке питання.
Чи можуть робити напис по вже закритих кредитах?
Наприклад, в мене по альфі виконавчий напис з березня, а появилася я в реєстрі боржників 19 травня.
А що би було якщо би я до цього числа закрила цей кредит в альфі?
Що потім доводити що борг закритий перед банком?
Бо я так бачу в нас написи луплять всім кому попало

От цікавить таке питання.
Чи можуть робити напис по вже закритих кредитах?
Наприклад, в мене по альфі виконавчий напис з березня, а появилася я в реєстрі боржників 19 травня.
А що би було якщо би я до цього числа закрила цей кредит в альфі?
Що потім доводити що борг закритий перед банком?
Бо я так бачу в нас написи луплять всім кому попало
а вы, что когда оплату банку вносите квитанции не сберегаете?

а вы, что когда оплату банку вносите квитанции не сберегаете?
Та я то квитанції зберігаю. Але от наприклад якщо я в березні не знала що в мене напис. Пішла оплатила весь кредит. А тут в травні провадження прилітає...
То ж здуріти можна тоді
Могут))
Да, доказвать в суде, что долг оплачен

Могут))
Да, доказвать в суде, что долг оплачен
Тотальне беззаконня...

Та я то квитанції зберігаю. Але от наприклад якщо я в березні не знала що в мене напис. Пішла оплатила весь кредит. А тут в травні провадження прилітає...
То ж здуріти можна тоді

Тотальне беззаконня...
то что вы оплатили весь кредит у вас есть об этом квитанция о оплате, теперь если начнут у вас снимать 20% то сразу в суд.

то что вы оплатили весь кредит у вас есть об этом квитанция о оплате, теперь если начнут у вас снимать 20% то сразу в суд.
Даже если и кредит не оплатите, но начнут снимать, то все равно - сразу в суд)

Даже если и кредит не оплатите, но начнут снимать, то все равно - сразу в суд)
да то спорный момент, у меня вон по ПУМБу висит ИНН 1,5 года и тишина. Я даже и не против чтоб они снимали те 20% так они ж ленятся сами

да то спорный момент, у меня вон по ПУМБу висит ИНН 1,5 года и тишина. Я даже и не против чтоб они снимали те 20% так они ж ленятся сами
А стрьомно щоб вони знімали. Потім не знаєш куда ті гроші підуть. Ще банку винним лишишся

Ну, я ж написала, если начнут снимать. Все равно инн, нв мой взгляд, желательно снести, мало ли как оно потом выльется.

Назад
Угорі