Виконавчий напис нотаріуса

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 23K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Прислали знову
приватний виконавець подав клопотання до суду на примусовий вхід за участі поліції і ЖЕКу на 24.12. Файна Готівка 0635423012

Але як я зрозуміла, якщо мене немає у єдиному реєстрі боржників, то ніякого виконавчого напису не робили
Правильно. Спочатку цей виконавець повинен був повідомити вас що він в природі існує. Так що поки не нервуйте. Все буде добре. Якщо що пишіть будемо дружити по файній готівочці

Правильно. Спочатку цей виконавець повинен був повідомити вас що він в природі існує. Так що поки не нервуйте. Все буде добре. Якщо що пишіть будемо дружити по файній готівочці
Так, буду писати про подальші діі, бо дуже мало інформаціі про них

Прислали знову
приватний виконавець подав клопотання до суду на примусовий вхід за участі поліції і ЖЕКу на 24.12. Файна Готівка 0635423012

Але як я зрозуміла, якщо мене немає у єдиному реєстрі боржників, то ніякого виконавчого напису не робили
Все ви правильно зрозуміли!
Якби був напис, ви б були у реєстрі
Та і в принципі, вас би і письмово мали б повідомити, ну але аж ніяк не смс
Fuck_them_all, молодец!!! Браво!!!
Гуцулка Ксеня, треба якось доносити інформацію щодо нашого форуму, тому що куди не плюнь, реклама цих шараг. Заманухі.
А непогано би було, щоб також була кнопочка цього форуму. Може якась людина почитає форум і не влізе у боргове рабство. Реклама коштує грошей, але,я впевнена, що спільними зусиллями форумчан можна зібрати потрібну суму. Треба говорити з адміном.
Ну адмін активно просуває наш форум ! Але і нам потрібно теж це робити, можна ж посилання залишати і всяке таке

Все ви правильно зрозуміли!
Якби був напис, ви б були у реєстрі
Та і в принципі, вас би і письмово мали б повідомити, ну але аж ніяк не смс
Цей форум реально виручає, шкода тільки що пізно знайшла його, віддавши вже купу грошей на ці непотрібні пролонгаціі ?

Цей форум реально виручає, шкода тільки що пізно знайшла його, віддавши вже купу грошей на ці непотрібні пролонгаціі ?
Аналогічно(( ще якби в людей не поназичала, то ще мож миритись)
А тепер людям віддаю в сто разів більше ніж мфо.....
Тут ніяк не відморозишся і сніжинкою не будеш )

Прислали знову

Это Вам в смске небось написали такое?))) Ну или позвонили. Так мне тоже пишут и звонят, представляясь частным исполнителем, только ни в каких реестрах я не значусь при этом. Меньше реагируйте на пугалки. И при чем тут ЖЭК?

Это Вам в смске небось написали такое?))) Ну или позвонили. Так мне тоже пишут и звонят, представляясь частным исполнителем, только ни в каких реестрах я не значусь при этом. Меньше реагируйте на пугалки. И при чем тут ЖЭК?
До мене тільки іх юрист дзвонила, теж намагається налякати що приіде виіздна група і т. д.
А так, тільки смс

До мене тільки іх юрист дзвонила, теж намагається налякати що приіде виіздна група і т. д.
А так, тільки смс
Сразу видно, что новичок))) Только не обижайтесь, пожалуйста, я без зла. Звонилки могут представляться кем угодно, хоть юристом, хоть покеристом. Покуда не открыто исполнительное производство и Вы не видите себя в реестрах, ни о каком исполнителе речи и быть не может. Всю инфо, сообщенную Вам по телефону, можете смело игнорировать, ибо это гон, рассчитанный на доверчивых и беззащитных заемщиков.

Сразу видно, что новичок))) Только не обижайтесь, пожалуйста, я без зла. Звонилки могут представляться кем угодно, хоть юристом, хоть покеристом. Покуда не открыто исполнительное производство и Вы не видите себя в реестрах, ни о каком исполнителе речи и быть не может. Всю инфо, сообщенную Вам по телефону, можете смело игнорировать, ибо это гон, рассчитанный на доверчивых и беззащитных заемщиков.
Так, ще новачок. Але до того, як знайшла цей форум, взагалі був мрак ? тепер хоч права своі трошки знаю))

Ребята... не спускайте это "на авось"((( не прокатит((( рано или поздно "виконавчий напис" врежит по лбу... Нанимайте адвокатов. К этому "напису" есть куча претензий. К ним прибегают в том случаи, если в договорах есть много зигов и загов, нескладух и несоответствий или если договор в просрочке больше 3-х лет.

На само деле не смешно вообще...Я сейчас именно этим и занимаюсь, что пытаюсь оменить "виконавчий напис" от Вердикт Капитал по договору от 2012 года...
Да ты что!

Откуда эта цитата? Очень важная информация.
цитата.webp

Откуда эта цитата? Очень важная информация.
цитата.png
Ну, все вірно!
Виконавець звертається до суду із клопотанням обмежити виїзд за кордон. А суд, в свою чергу, приймає рішення чи обмежувати, чи не обмежувати

В список можете добавить ТОВ "Вердикт Капитал" они в начале осени сделали на меня такую надпись.

В список можете добавить ТОВ "Вердикт Капитал" они в начале осени сделали на меня такую надпись.
Подскажите что такое O
Подскажите что такое O
Opendatabot подскажите пожалуйста что это

Це щось новеньке...як у вас склалося у цій справі?
Це, якщо не помиляюсь, вас їм продали або Альфа банк, або ОТП, або ще хтось ?...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі