Виконавчі провадження і покупка будинку.

• Автор теми Автор теми Емілія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 437

Емілія

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
42
Бали
2590
Емілія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо в мене є відкрито пару виконавчих проваджень від виконавця, не через суд. Чи можу я купити будинок і не заберуть його в мене(виконавець). Чи лутше зразу оформляти на малолітню дитину? Підскажіть, як краще.

вирішити проблему з провадженнями

не через суд - типу напис нотаріуса? зносите в суді і нема проблем
Напис нотаріуса. Я можу купляти і разом зносити. Чи перше зносити, а потім купляти? Щоб перед продавцем не було встидно, що багато долгів.

Напис нотаріуса. Я можу купляти і разом зносити. Чи перше зносити, а потім купляти? Щоб перед продавцем не було встидно, що багато долгів.
Сначала сносить - адвокаты форума в помощь .

Останнє редагування:
можна паралельно))
наявність виконавчого провадження не перешкоджає придбавати майно

можна паралельно))
наявність виконавчого провадження не перешкоджає придбавати майно
Спочатку виб'ю документи в виконавця, щоб знати яка сума і по кому відкрито. А тоді буду звертатися до юриста. Щоб не тривожити юриста, якщо там сума мала. Просто послуги юриста +-5000+1200(судовий збір) і т.д... а суми по деяким в УБКІ є невеликі. Потрібно спочатку документи.

Спочатку виб'ю документи в виконавця, щоб знати яка сума і по кому відкрито. А тоді буду звертатися до юриста. Щоб не тривожити юриста, якщо там сума мала. Просто послуги юриста +-5000+1200(судовий збір) і т.д... а суми по деяким в УБКІ є невеликі. Потрібно спочатку документи.
яка різниця яка там сума? якщо суд присудить повернути витрати на адвоката)))
для прикладу
ЄАПБ_стяг_витрат.jpg

або
профит_стяг.jpg

яка різниця яка там сума? якщо суд присудить повернути витрати на адвоката)))
для прикладу
ЄАПБ_стяг_витрат.jpg

або
профит_стяг.jpg
Якщо сума 8-9-10 то звісно з юристом. Але в мене суми є ще менші.

Зайдіть в Дію, в послугах оберіть виконавчі впровадження і побачите всі свої впровадження з сумами і постановами.

Зайдіть в Дію, в послугах оберіть виконавчі впровадження і побачите всі свої впровадження з сумами і постановами.
Я в дію заходила, то там де виконавчі провадження в мене пусто. А в реєстрі є.
Подожду до понеділка і буду дзвонити виконавцю.

Назад
Угорі