виконавче впровадження на блокування карток відкривають до суду чи після рішення суду?

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 444

Дівчинка

Форумчанин
Дописи
789
Реакції
1218
Бали
1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір. Читаю форум. Інформація цікава. Про все читаю, що мене може стосуватися. Скажіть, будь ласка, для мого розуміння: виконавче впровадження на блокування карток отримує людина до суду чи після рішення суду? Чи як? Я ж новенька, не все розумію)))) буду вдячна. Що спочатку, що потім

Добрий вечір. Читаю форум. Інформація цікава. Про все читаю, що мене може стосуватися. Скажіть, будь ласка, для мого розуміння: виконавче впровадження на блокування карток отримує людина до суду чи після рішення суду? Чи як? Я ж новенька, не все розумію)))) буду вдячна. Хотіла б розуміти
Значит не всё читаете или невнимательно. Уже много раз писали, что только после проигранного суда))

Добрий вечір. Читаю форум. Інформація цікава. Про все читаю, що мене може стосуватися. Скажіть, будь ласка, для мого розуміння: виконавче впровадження на блокування карток отримує людина до суду чи після рішення суду? Чи як? Я ж новенька, не все розумію)))) буду вдячна. Що спочатку, що потім
Спочатку було "слово" Чи яйце,чи курка... Філософи ще не вирішили. А ВП після вступу рішення суду в законну силу

Значит не всё читаете или невнимательно. Уже много раз писали, что только после проигранного суда))
То я так і розуміла. Поки не прочитала діалоги людей в телеграмі з форуму "оскаржити виконавче впровадження, щоб розблокувати картки, поки йде судовий процес". Тут я і краще перепитала, бо чомусь таке враження склалося хибне як виявилося ось: що суд починається, впровадження діє поки суд закінчиться. Хибно. Дякую. Тепер остаточно ясно мені, що після винесення рішення суду. Треба вчитися, що ж поробиш, коли не знаєш))

Останнє редагування:
То я так і розуміла. Поки не прочитала діалоги людей в телеграмі з форуму "оскаржити виконавче впровадження, щоб розблокувати картки, поки йде судовий процес". Тут я і краще перепитала, бо чомусь таке враження склалося хибне як виявилося ось: що суд починається, впровадження діє поки суд закінчиться. Хибно. Дякую. Тепер остаточно ясно мені, що після винесення рішення суду. Треба вчитися, що ж поробиш, коли не знаєш))
Это оскарживают те, кто проигнорил суд или проиграл. Или сносит ИНН которые были сделаны перед войной. Сейчас до решения суда, карту не блокируют.

Вп відкривають після звернення шараги до виконавчої служби з виконавчим листом від суду. Тобто в теорії, якщо шарага не тупить, то звертається в виконавчу службу після 1-го місяця від рішення суду та десь через 3-4 дня виконавець відкриває ВП.

Спочатку було "слово" Чи яйце,чи курка... Філософи ще не вирішили. А ВП після вступу рішення суду в законну силу
Яркий,у середньому строк,від рішення суда,і його вступлення у законну силу проходить? Місяць,два?

Назад
Угорі