Через скільки відкривають ВП після вступу рішення в силу

• Автор теми Автор теми Ghxghhgg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
С еапб и бизнеспозыка. Я вам уже 100500 раз об этом писала . Документы НА работу отправляют почтой
Извините
Можно спрошу
Тоже суд был с Бизнес Позика
Они заявление подали про выдачу Виконавчого листа заранее
Через сколько могут открыть ВП если решение суда в силу вступает 10 июля
Сразу или +& месяц
Спасибо

А поясніть, пліз, коли знімають тільки 20% з з/п, а коли дозволяють тільки 2 мін з/п залишати??

Извините
Можно спрошу
Сразу или +& месяц
Спасибо
Як "заранее"? До моменту набрання рішенням законної сили їм канцелярія ніякого ....біса не надасть.

Все залежить від їхньої " повороткості" Отримають виконавчий, направлять "своєму" вииконавцю,а далі по процедурі....але це 1 день....

Як "заранее"? До моменту набрання рішенням законної сили їм канцелярія ніякого ....біса не надасть.

Все залежить від їхньої " повороткості" Отримають виконавчий, направлять "своєму" вииконавцю,а далі по процедурі....але це 1 день....
Ну в кабинете эл.суда Есть заява про видачу Виконавчого листа
Подана 16.06.25
Я знаю, что раньше не выдадут
Просто не понимаю зачем они ее раньше зарегистрировали что бы как только решение войдёт в законную силу в тот же день выдали

Извините
Можно спрошу
Сразу или +& месяц
Спасибо
После истечения 30 дней на аппеляцию,ещё в среднем месяц-два будет. Всё зависит от скорости исполнителя. У меня блокеули карты через 2 месяца.

После истечения 30 дней на аппеляцию,ещё в среднем месяц-два будет. Всё зависит от скорости исполнителя. У меня блокеули карты через 2 месяца.
Спасибо большое за ответ
Я поняла
Скажите пожалуйста а бизнес позика у вас тоже заранее у вас подавали заявление на выдачу Виконавчого листа?

Доброго дня , може не зовсім в тему ,але як пояснити людині що якщо на мене в відкриють вп , то ні на нього особисто ,ні на його майно чи його родини це відношення не має . Бо побратими вже нашептали, що мої борги перейдуть йому, бо я зараз у декреті🤦

Повторю своє питання, прошу роз'ясніть мені, коли в разі програшу знімають тільки 20% з з/п, а коли дозволяють тільки 2 мін з/п залишати??

Повторю своє питання, прошу роз'ясніть мені, коли в разі програшу знімають тільки 20% з з/п, а коли дозволяють тільки 2 мін з/п залишати??
- в любом, если есть официальный доход (зарплата, пенсия, стипендия)
- в любом, вам тут не разрешают - это ваше право

Якщо є рішення суду, чи є такий варіант, щоб домовитися з позивачем про оплату без виконавчої? Бо тільки місяць на новій роботі, не знаю яка буде реакція на такий "привіт"

- в любом, если есть официальный доход (зарплата, пенсия, стипендия)
- в любом, вам тут не разрешают - это ваше право
Окк, а якщо після зняття 20% з зарплати, залищшаеться, наприклад, 3 мінімалки, то 2-ма можно користуватись, а 1 залишається на карті??

Якщо є рішення суду, чи є такий варіант, щоб домовитися з позивачем про оплату без виконавчої? Бо тільки місяць на новій роботі, не знаю яка буде реакція на такий "привіт"
в мне був суд з єапб, я з ними намагалася домовитися в мене сума боргу маєже 70 тисяч, вони мені щось пропонували оплачувати кошти на рахунок потім їній юрист отримає втиконавчий лист і тоді подумає подавати чи не подавати
мені здалося це якимось "стрьомним " вдруг я будуду оплачувати а вони подадуть в виконвчу і знов по новому платити тому я вже розчарувалася розтроїлася і ждала що буде тей буде...
коли мені прийшов "лист щастя" про арешт рахунків у Дії у роздіді виконавчі провадження я зв'язалася з приватним виконавцем і домовилася про добровільну оплату вп . І він не направляв постанову на роботу і розблокував мені рахунок на 16 тисяч

в мне був суд з єапб, я з ними намагалася домовитися в мене сума боргу маєже 70 тисяч, вони мені щось пропонували оплачувати кошти на рахунок потім їній юрист отримає втиконавчий лист і тоді подумає подавати чи не подавати
мені здалося це якимось "стрьомним " вдруг я будуду оплачувати а вони подадуть в виконвчу і знов по новому платити тому я вже розчарувалася розтроїлася і ждала що буде тей буде...
коли мені прийшов "лист щастя" про арешт рахунків у Дії у роздіді виконавчі провадження я зв'язалася з приватним виконавцем і домовилася про добровільну оплату вп . І він не направляв постанову на роботу і розблокував мені рахунок на 16 тисяч
Такий варіант мені теж норм. Дякую

Спасибо большое за ответ
Я поняла
Скажите пожалуйста а бизнес позика у вас тоже заранее у вас подавали заявление на выдачу Виконавчого листа?
Отаке прилетіло в є-суд 06/05. Через скільки чекати "привіту" на роботу?

Вкладення

• Screenshot_2025-07-02-14-37-22-405_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2025-07-02-14-37-22-405_com.google.android.apps.docs.webp
    133.6 Кб · Перегляди: 63
я теж була
Отаке прилетіло в є-суд 06/05. Через скільки чекати "привіту" на роботу?
в мене після зави десь через міясь арештували рахунки і я в ждії в розділі виконавчі провадження зв'язалася з виконавцем і домовитася з ним про добровільну оплату вп і він не направляв постанову на роботу
спробуйте з ним домовитися можливо погодиться

це можна сказати маленька перемога .... бо дуже преживала що через це можуть звільнити

Назад
Угорі