Виконавче производство закрито, а кошти не повернули.

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Rosaly

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
65
Бали
5125
Rosaly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Цікавить таке питання. Зносила ВН від Монетки, виграла, вони мали повернути мені лише судовий збір. Взяла в суді виконавчий лист і направила в виконавчу Солом'янського р-ну м. Києва. Сьогодні отримала лист про відкриття виконавчого провадження проти Монетки від 13.07, заходжу в АСВП дивлюсь документи і бачу, що сьогоднішнім числом ВП закрито, так як воно ніби-то виконано. Але коштів я так і не отримала. Контактів виконавця там немає. Куди звертатись? Як таке можливо, що кошти вони не повернули, а ВП закрито? Може в когось таке було

А большая была у них просрочка? Предложения по закрытию за тело были? Спасибо!

Перед тим як вліпили ВН? Десь 7 місяців. Закрити за тіло не пропонували, але пів села на автододзвін поставили і були погрози у вайбер. Я навіть не збиралась з ними домовлятися. ВН то я знесла, але зараз вони подали позов на стягнення заборгованості, з квітня висить відкрито провадження.
Тіло 3000, а хочуть майже 20 000.

Спасибо!
Просто у меня по ним 3 месяца уже просрочка, они пока молчат.. Тишина пугает слегка

Перед тим як вліпили ВН? Десь 7 місяців. Закрити за тіло не пропонували, але пів села на автододзвін поставили і були погрози у вайбер. Я навіть не збиралась з ними домовлятися. ВН то я знесла, але зараз вони подали позов на стягнення заборгованості, з квітня висить відкрито провадження.
Тіло 3000, а хочуть майже 20 000.
ТЕ они и ИНН влепили и в суд подали?

Назад
Угорі