Оформил кредит на 5000 грн, а PROCENT уже хотят 50000 грн

• Автор теми Автор теми Богдан3333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 4K
Який проміжок в середньому між цими листами? Якщо є інформація)
По різному, залежить від судді, від 2 тижнів до місяця. Моніторте судову владу по своєму П.І.Б. щоб вчасно дізнаватися про справу.

Який проміжок в середньому між цими листами? Якщо є інформація)
Вони подали позов через електроний суд, а для цього треба для суду долучити докази направлення відповідачу позовної заяви із додатками.

По різному, залежить від судді, від 2 тижнів до місяця. Моніторте судову владу по своєму П.І.Б. щоб вчасно дізнаватися про справу.

Вони подали позов через електроний суд, а для цього треба для суду долучити докази направлення відповідачу позовної заяви із додатками.
Зрозумів. Дякую! 😌

А ви є в ел. суді?
Якщо є, то ухвала мабуть не прийде звичайним листом
Ні. Я дивився на виконавчій владі. Поки нічого не було.

Лист отримав тільки вчора, сповіщення було позавчора. Гадав що це повістка. Навіть не знаю, чи добре це чи не дуже)

Зрозумів. Дякую! 😌

Ні. Я дивився на виконавчій владі. Поки нічого не було.

Лист отримав тільки вчора, сповіщення було позавчора. Гадав що це повістка. Навіть не знаю, чи добре це чи не дуже)
На сайті суду (за вашим місцем реєстрації) можна подивится інформацію про автоматизований розподіл справ

Це той що Судова влада чи інший?
так, але дивіться саме ваш місцевий суд куди подали вони позов.
Наприклад заходити на сайт суду, там обираєте "список автопризначених справ" поставте діапазон дат надходження до суду та у пошук своє прізвище

Вкладення

• Screenshot_20250124_113359_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250124_113359_Samsung Internet.webp
    152.6 Кб · Перегляди: 42
  • Screenshot_20250124_113418_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250124_113418_Samsung Internet.webp
    103.8 Кб · Перегляди: 51
так, але дивіться саме ваш місцевий суд куди подали вони позов.
Наприклад заходити на сайт суду, там обираєте "список автопризначених справ" поставте діапазон дат надходження до суду та у пошук своє прізвище
Ага. Зрозумів. Дякую. Я шукав тільки по ПІБ. Був лише один збіг і то був не я і справа ніби була закрита.

У будь якому разі вони окрім 50 тищ ще хочуть сплачений ними судовий збір та послуги правової допомоги. Тому не зволікайте та проконсультуйтесь з форумними адвокатами, попросіть розтермінувати оплату послуги за складання та подання відзиву на позовну заяву.
У кого просить?) Вы что то немного ерунду написали.

Пришла "куча бумаг от них" - там есть иковое заявление? Если его нет, то можете шашлык весной распаливать этими бумагами (только не задавайте вопрос "а как понять есть ли там...").
Если это, всё-таки, исковое, консультируйтесь с юристом и вперёд бодаться.

Ага. Зрозумів. Дякую. Я шукав тільки по ПІБ. Був лише один збіг і то був не я і справа ніби була закрита.
Хватит и одного ФИО

Цілком можливо, що суд просто ще не зареєстрував. Я так само отримувала позов по пошті. А в суді зʼявилася справа аж через місяць.
В вас, до речі, значить є час зібрати кошти на адвоката.

Цілком можливо, що суд просто ще не зареєстрував. Я так само отримувала позов по пошті. А в суді зʼявилася справа аж через місяць.
Саме так. Повністю з Вами згодна.

еще не факт, что это именно исковое, а не досудова вимога
но в любом случае скопить денюжку на адвоката не будет лишним

Форумчанин написав що саме позовна заява із додатками. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов’язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Форумчанин написав що саме позовна заява із додатками. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов’язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.
1737725645894.webp

Нет, он такого не писал, он писал "вроде".
От суда еще должна ухвала прийти, а эти документы от компании, поэтому ой как не ясно что там ему пришло.

Да и потом, из личного опыта получал я "исковые заявления"...
Где снизу шрифтом 2 написано "такое может быть если мы подадим на вас в суд"

Ну нехай автор гляне як називається документ) Я так зрозуміла, що це позовна заява.
І намагаються зрозуміти, чому немає на судовій владі. А на судовій владі може зʼявитись ще не скоро, якщо позивач сам надіслав документи 🤷‍♀️

Ну нехай автор гляне як називається документ) Я так зрозуміла, що це позовна заява.
І намагаються зрозуміти, чому немає на судовій владі. А на судовій владі може зʼявитись ще не скоро, якщо позивач сам надіслав документи 🤷‍♀️
Я поэтому и спрашивал ранее - точно исковое?))

Назад
Угорі