Виконавче провадження. Якщо відкрити новий рахунок в банку - його не заблокують?

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 5K
Знесіть напис поверніть кошти і майте спокій
Спасибо,да сняли то не много 1400.А что будет с этим кредитом,с тела 20 насчитали 50?.И к кому можно обратиться что бы снесли надпись?

Тобто якщо на момент вчинення нотаріального напису нотарь мав ліцензію, то документ вважається законним доти, поки в судовому порядку не буде доведено протилежне.
Именно. Но имея такую информацию по нотариусу — легче снести инн. В других делах то же самое.

Спасибо,да сняли то не много 1400.А что будет с этим кредитом,с тела 20 насчитали 50?.И к кому можно обратиться что бы снесли надпись?
Зверніться до любого юриста з форуму. Ваші позовні вимоги мають включать оскарження ВНН,повернення суд збору,який Вам потрібно заплатить, повернення витрат на правничу допомогу та вирахуване незаконно.
Потрібна довідка з бухгалтерії про суму,яку вирахували. В довідці має бути точно вказано,яка компанія зверталась до виконавця. Забезпечення позову не потрібне. Вам юрист все розповість,.

Яким боком це впливає на легкість знесення внн?
Ок. Смотри — есть нотариус + он нарушал закон при вынесении инн. Дальше — суд по другому инн + как сопутствующее компромат. И все. Карта бита. ПС я знаю пару таких случаев. В одном — нотариус мутил с завещаниями. Так и оспорили ещё одно. И не факт что нотариус в нем намутил. Ещё два момента — с судэкспертами. Потому и говорю

Именно. Но имея такую информацию по нотариусу — легче снести инн. В других делах то же самое.
Ви написи зносили, знаєте як це працює?
Я зносив. Те що ви пишете зовсім ніяким боком до знесення напису не торкається.
До будь кого з наших юристів. Когось одного не можу рекомендувати, так як вони всі вправні в знесеннях.
Тим більше я зніс сам ті написи, тож думаю і у вас все вийде.
Після оскарження ВНН борг ніде не дівається, з цим боргом можуть піти до суду
Можуть. А можуть і не піти. В твоєму випадку пішли. І думаю ти знаєш сама причину... навіть причини.

Ок. Смотри — есть нотариус + он нарушал закон при вынесении инн. Дальше — суд по другому инн + как сопутствующее компромат. И все. Карта бита. ПС я знаю пару таких случаев. В одном — нотариус мутил с завещаниями. Так и оспорили ещё одно. И не факт что нотариус в нем намутил. Ещё два момента — с судэкспертами. Потому и говорю
До чого тут заповіт?
То зовсім інший правочин

Чувакі, якщо наприклад розблокувати ті 14к, то цією картою можна користуватися як раніше, але в межах суми? Інтернет покупки, поповнення рахунку, транспорт, тощо?

Чувакі, якщо наприклад розблокувати ті 14к, то цією картою можна користуватися як раніше, але в межах суми? Інтернет покупки, поповнення рахунку, транспорт, тощо?
Дивлячись який банк. Ощадбанк -лише зняття у касі готівкою. Інші банки не знаю. Деякі дозволяють користуватися картою. Уточніть у банку

Дивлячись який банк. Ощадбанк -лише зняття у касі готівкою. Інші банки не знаю. Деякі дозволяють користуватися картою. Уточніть у банку
ПУМБ також зняття у касі готівкою.

можно) переводы можно даже если карта в блоке - система "нипель"

Назад
Угорі